Pe asta o credeti: IUBITUL LUI KOVESI, SPIONAT DE ISRAELIENI!!

Pe asta o credeti: IUBITUL LUI KOVESI, SPIONAT DE ISRAELIENI!!

0 1029

Revista Catavencii dezvaluie ca printre apropiatii sefei DNA filati de angajatii Black Cube s-ar fi numarat si Florin Nemes, coordonator de marketing si PR al RCS-RDS, mai cunoscut din reclamele Digi Mobil.
De aproximativ patru ani, plus-minus, Emil-Florin Nemes si Laura Codruta Kovesi traiesc o frumoasa (si tainica) poveste de dragoste”.

Informatie de maxim interes este furnizata de consacrata Revista Catavencii. Potrivit publicatiei, sefa DNA Laura Kovesi ar fi fost spionata de israelieni si pe relatia cu iubitul ei Florin Nemes (foto), coordonator de marketing si PR al RCS & RDS, mai cunoscut din reclamele Digi Mobil in care joaca rolul unui detinut intr-o inchisoare de lux, alaturi de fostul fotbalist Gica Craioveanu, relatie destul de cunoscuta in cercurile avizate. Revista Catavencii sustine ca spionii israelieni erau foarte interesati de relatia Kovesi-Nemes, intregul articol fiind redactat in stilul umoristic al publicatiei.
Se ridica totusi niste semne legitime de intrebare. Cumva israelienii erau interesati sa afle care este natura necunoscuta a acestei relatii, avand in vedere mai multe coincidente? Analizati si dumneavoastra urmatoarele aspecte:

Laura Kovesi este inamica declarata a trustului Intact si a postului Antena 3, de la care vrea 1 milion de lei sub pretextul ca i s-ar fi afectat reputatia profesionala prin dezvaluirile incomode facute la adresa ei;
DNA l-a trimis in judecata pe directorul Antena Group Sorin Alexandrescu, inculpand penal trustul de presa, la plangerea de asa-zis santaj a administratorului RCS-RDS, Ioan Bendei;
Laura Kovesi a facut plangeri la CNA impotriva Antenelor, precum si la CSM, in repetate randuri, adversitatea ei fiind de notorietate;

Laura Kovesi apare frecvent la postul Digi 24, care este patronat de trustul RCS-RDS, unde apreciem ca nu i se pun intrebari incomode despre rateurile si abuzurile impardonabile ale DNA, dar i se face imagine;
Ce spuneti de aceste coincidente?
Facem precizarea ca nu ne intereseaza sub nicio forma viata privata a Laurei Codruta Kovesi, insa consideram ca materialul din Revista Catavenicii suscita un interes public justificat, prin prisma faptului ca un sef al DNA poate fi spionat cu privire la viata privata, fapt pe care il apreciem de o gravitate deosebita.

Publicam un fragment din articolul din Revista Catavencii:
„(…) De aproximativ patru ani, plus-minus, Emil-Florin Nemes si Laura Codruta Kovesi traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Discreti si cuminti, nelasandu-se surprinsi de fotografi obraznici, Florin si Laura sunt doi adulti responsabili si liberi de sarcini care-si consuma relatia departe de ochii prea curiosi. kovesi-SPIONATADaca este adevarata, imixtiunea celor de la Black Cube in viata personala a procurorului-sef al DNA este o magarie ce trebuie aspru pedepsita” (…)
Nu interesează pe nimeni ce apelative folosesc cei doi în intimitate, cum își încep e-mail-urile și așa mai departe.E drept, ar fi fost interesante discuțiile celor doi adulți, Florin si  Laura responsabili pe parcursul anului 2013. Atunci, pe 15 mai a fost semnat decretul de numire în funcția de procuror-șef al DNA a doamnei Laura Codruța Kövesi.
Pe 31 mai, la doar 16 zile distanță, Sorin Alexandrescu, șeful Antena Group, a fost arestat preventiv pentru șantajarea grupului RCS & RDS, operațiune petrecută în perioada 16 aprilie – 21 mai 2013.
Astăzi dosarul se apropie de sfârșit, iar doi oameni țin pumnii pentru o condamnare: șefa procurorilor care au instrumentat dosarul și șeful comunicatorilor din firma care a depus plângerea.
Cica, mereu, în spatele unei coincidențe puternice stă o femeie și mai puternică..
.(Sursa:Luju.ro)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.