PC are o idee: Guvern minoritar!

PC are o idee: Guvern minoritar!

0 249

Liderii Partidului Conservator ii solicita premierului Tariceanu “sa dea dovada de barbatie” ?sa-i revoce din functie pe toti ministrii democrati si sa-si asume guvernarea pentru PNL, formand un Guvern minoritar, pe care conservatorii se ofera sa-l sprijine.


Ideea Partidului Conservator a fost generata de aparitia unor afise si fluturasi prin care Partidul democrat isi atribuie in exclusivitate succesul pentru integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. survine in urma distribuirii de catre Partidul Democrat a unor fluturasi prin care ministrii acestui partid isi asuma total succesul aderarii Romanie la UE.


„Apare un promo in aceste pliante prin care ministrii PD Monica Macovei, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Mihail Hardau, Sulfina Barbu, Gheorghe Barbu si Radu Berceanu ne informeaza zambitori ca romanii sunt cetateni europeni si subliniaza cam cu ce au contribuit ei la aceasta stare de fapt. Mesajul acestor pliante este departe de a fi unul subtil astfel incat sa nu poata fi ratat de nici un cetatean: „Ministrii Partidului Democrat = Integrare Europeana la 1 ianuarie 2007”, a declarat Codrin Stefanescu, catalogand gestul PD drept unul de ipocrizie maxima.


Stefanescu sustine ca fluturasii in cauza contrazic spusele Presedintelui Basescu, care, cu cateva zile in urma, la Bruxelels, declara ca nimeni nu-si poate atribui succesul, el fiind al tuturor romanilor si al tuturor politicienilor.

Revenind la revansa conservatorilor si oferta de a sustine un Guvern minoritar, ar fi interesant daca si PRM si PSD ar fi dispuse sa sustina un astfel de Guvern. Va intra PD in opozitie?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.