Partidul România Unită va candida singur la alegerile locale și parlamentare

Partidul România Unită va candida singur la alegerile locale și parlamentare

0 499

Partidul România Unită va candida singur la alegerile locale și la alegerile parlamentare și nu va face alianțe politice, a anunțat duminică, la Brașov, președintele PRU, Bogdan Diaconu, după ședința Consiliului Național.
„PRU va candida singur la alegerile locale și la cele parlamentare. Nu vom face alianțe electorale, în primul rând pentru că nu avem cu cine, (…) iar situația țării de azi se vede foarte clar”, a declarat liderul PRU într-o conferință de presă.
Totodată, el a făcut un apel la românii cu drept de vot să se prezinte la urne: ”Este important să vină în număr cât mai mare pentru că se joacă soarta României, viitorul națiunii române. (…) Altfel vor conduce tot cei care au demonstrat ce pot în ultimii 25 de ani”.
În context, el a susținut că PRU are ”cel mai bun program de guvernare” care urmează să fie aprobat la congresul partidului din 8 noiembrie.
Diaconu a mai spus că formațiunea pe care o conduce are stabiliți ”câțiva” candidați pentru alegerile locale, iar filialele din țară trebuie să prezinte liste complete pentru consiliile locale, consiliile județene, Parlament și candidați la toate primăriile.
„Avem câțiva candidați deja stabiliți și avem toată încrederea că vor câștiga. Candidatul PRU pentru Primăria Generală a Bucureștiului este prim-vicepreședintele partidului, Augustin Hagiu”, a adăugat el.
Diaconu a susținut că PRU are 38 de filiale și se lucrează la constituirea altor patru, astfel încât formațiunea să aibă filiale în toate județele țării.

”Numărul de membri este în prezent de aproximativ 60.000 și este în creștere de la o zi la alta”, a mai spus Bogdan Diaconu.
La ședința Consiliului Național de la Poiana Brașov au fost discutate probleme organizatorice, financiare, pregătirea alegerilor locale și parlamentare de anul viitor, probleme de comunicare pentru candidați și a fost aprobată Rezoluția Consiliului Național al Partidului România Unită. De asemenea, au fost adoptate o serie de hotărâri pentru convocarea Congresului partidului. AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.