Orban aruncă bomba: Sunt gata să creez o altă structură politică

Orban aruncă bomba: Sunt gata să creez o altă structură politică

0 271

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, aruncă, în fine, pe masă varianta mult comentată în ultimele săptămîni, privind plecarea sa din partid și formarea altuia.
După ce aruncat în direct la TV o serie de afirmații grave privind fraudele uriașe de la congres, pregătite din timp în cadrul unei ședințe secrete, Orban a decartat cea mai mare carte politică:
Cînd voi fi convins că PNL a devenit doar o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata să creez o construcție politică care să continue trecutul PNL, pentru că în momentul de față, cei care conduc partidul nu au nicio legătură cu PNL și cu lucrurile în care eu cred.
Întotdeauna eu am susținut lucruri fundamentale care au făcut parte din istoria partidului și la care eu nu am de gînd să renunț”
a spus Orban la Realitatea TV.

Orban: „Am impresia că a fost înlocuit cu o sosie. A pierdut complet orice legătură cu realitatea”!
El a mai dezvăluit că în cel puțin două împrejurări, Klaus Iohannis și-a exprimat dorința ca PNL să devină un partid progresist:
De ce, nu mă întrebați…Cam bate un vînt, nu foarte pe gustul românilor, care e împotriva identităților naționale, care încearcă să nege niște lucruri așezate în mod firesc în societatea noastră, de mult timp.
Noi avem identitatea noastră, avem specificul nostru și noi trebuie să ne apărăm valorile, principiile, lucrurile în care credem indiferent ce vînt bate dintr-o parte sau alta.
Nu știu ce urmărește dl.Iohannis, dar a rămas repetent în ultimele luni în materie de relație cu PNL și cu democrația. Cum să susții la președinția PNL un candidat despre care știi sigur că nu va mai fi premier, care dat foc la țară, care a distrus coaliția, care a făcut franjuri PNL, care nu are nicio perspectivă și mai are o cotă de încredere de 10-11% comparativ cu Dăncilă care era aproape de 20%?” a mai spus Orban. (B.T.I.)

Sursa: infopolitics.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.