Una dintre cele mai bune jucătoare din Liga Naţională feminină de baschet, americanca Bartee, şi-a prelungit cu încă un sezon angajamentul cu Olimpia CSU Braşov.

”Carla ne-a ajutat foarte mult în sezonul trecut, s-a adaptat perfect la Braşov, iar faptul că şi-a prelungit înţelegerea cu noi, nu poate să aducă decât un mare plus echipei. Toate echipele s-au întărit, v-a fi un campionat extrem de disputat!” a declarat antrenorul formaţiei de sub Tâmpa, Dan Calancea.

”Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să o convingem pe Carla să joace şi în sezonul viitor în tricoul Olimpiei! Este foarte important pentru noi să avem şi omogenitate la nivelul lotului. Sunt convins că randamentul lui Bartee, va fi peste cel din sezonul trecut!” a spus şi preşedintele comisiei de sport din cadrul CJ, Dragoş Crăciun.

În sezonul 2014-2015, Carla Bartee a fost cea mai bună recuperatoare a Ligii Naţionale, cu o medie de 14.2/meci. Bartee a avut un procentaj foarte bun si la puncte marcate – 15.2/meci şi a reuşit 16 ,,double-double”-uri stagionale.

Dorin Duşa

 

 

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.