Olimpia CSU Braşov înfruntă Sepsi Sf Gheorghe, în play-off-ul Ligii Naţionale de...

Olimpia CSU Braşov înfruntă Sepsi Sf Gheorghe, în play-off-ul Ligii Naţionale de baschet feminin

0 607
A mai rămas doar o zi până la debutul formației Olimpia CSU Brașov în play-off-ul sezonului 2014-2015 al Ligii Naționale de baschet feminin în confruntarea cu  Sepsi Sf Gheorghe. Joi, de la ora 19.00, la Sfântu Gheorghe se va disputa prima partidă a seriei, care se joacă după sistemul ,,cel mai bun din trei meciuri”. Meciul al doilea al seriei va avea loc duminică, 22 martie, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov.
Dacă va fi nevoie de un meci de departajare, acesta se va juca în data de 25 martie la Sfântu Gheorghe.
„Chiar dacă toată lumea ne creditează cu șansa a doua noi vom face tot posibilul să câștigăm două meciuri și să mergem în semifinale. Evoluțiile din returul campionatului ne îndreptățesc să sperăm la un rezultat favorabil. În meciul de la Sfântu Gheorghe am condus în mare parte din timpul de joc și au fost doar câteva momente în care am greșit și am pierdut mingi importante, care până la urmă au decis soarta jocului.
Va fi un meci extrem de interesant în care pe parchet vor fi unele dintre cele mai bune jucătoare din sezonul regulat. Se vor afla în teren cea mai bună marcatoare a campionatului, Britney Jones, cea mai bună recuperatoare și cea mai bună jucătoare la aruncările de trei puncte, Carla Bartee, cea mai bună pasatoare, Ane Marie Părău și MVP-ul sezonului regulat, Stefanie Murphy.
Vom încerca să profităm de punctele noastre forte și să speculăm punctele lor slabe. Eu spun că dacă vom reuși să avem mai puțin de 15 mingi pierdute în acest joc, atunci avem o șansă să câștigăm. Cu cât numărul mingilor pierdut este mai mic cu atât avem șanse mai mari să ne impunem. Vom juca în fața unei săli arhipline și în fața unor spectator ce creează cea mai frumoasă atmosferă din Liga Națională. Sperăm ca la meciul al doilea de la Brașov să jucăm și noi în fața unei săli pline și publicul să ne ducă spre victorie. După părerea mea Sepsi nu este invincibilă”, a declarat tehnicianul „olimpicelor” Dan Calancea (foto, stânga).
„Suntem în fața primului tur din play-off, în fața unei serii de jocuri extrem de dificile în compania unei formații foarte puternice din Liga Națională. Fetele s-au antrenat foarte bine în aceste săptămâni, au fost concentrate la antrenamente și vor să producă o surpriză. Sonia Ursu a revenit la antrenamente, a jucat la All Star Game și este aptă de joc. Sperăm să producem o surpriză și să ne calificăm în semifinalele campionatului”, a declarat președintele comisiei de sport din cadrul Consiliului Județean Brașov, Dragoș Crăciun.
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.