Ocolitoarea, prioritatea numarul 1

Ocolitoarea, prioritatea numarul 1

0 235

Primarul Municipiului Brasov, George Scripcaru a anuntat ca este in curs de elborare proiectul de buget pe 2007, subliniind ca majoritatea banilor alocati vor fi utilizati pentru investitii.


Prioritatea numarul unu este, in opinia Primarului, realizarea celui de-al doilea tronson al ocolitoarei. De asemenea, de va realiza o sosea care sa faca legatura intre cartierul Bartolomeu si soseaua Cristianului si se va face o trecere la nivel cu calea ferata pe strada Independentei.


In Poiana Brasov, se vor realiza 1000 de noi locuri de parcare.


In fata Bazinului de inot de la Sala Sporturilor, care va fi preluata de Consiliul Local, este prevazut a fi amenjat un patinoar. Sa speram ca de data aceasta vom avea patinoarul, cel proiectat in Parcul Tractorul, care urma sa fie patinoar pe gheata iarna si zona pentru role vara, a ramas doar in faza de proiect.


Spre deosebire de Brasov, oras de munte, cu temperaturi ce permit acest fel de investitii, Bucurestiul are deja cateva patinoare, arhipline in zilele de week-end, cand temperaturile nu depasesc 10 grade, asa ca ar fi cazul sa se faca si astfel de investitii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.