Obositii diin Ghencea au ajuns in 16-mile Cupei UEFA

Obositii diin Ghencea au ajuns in 16-mile Cupei UEFA

0 308

Steaua Bucuresti a remizat pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), in partida din etapa a cincea (penultima) a grupei E din Liga Campionilor, impotriva formatiei Dinamo Kyev. In urma acestui rezultat, stelistii sunt ca si calificati in primavara europeana, (ce-i drept in primavara Cupei UEFA), chiar daca mai au de sustinut un meci, in deplasare la Lyon.

In fata a aproximativ 22.000 de spectatori, elevii pregatiti de Cosmin Olaroiu, au aratat ca nu sunt pregatiti sa faca fata luptei din campionat si celei din Liga Campionilor in acelasi timp. „Obositii din Ghencea” nu au reusit sa isi gaseasca cadenta, scotand doar un egal in fata echipei multimiliardarului Igor Surkys. Toti cei prezenti pe stadion, au putut vedea o formatie a Stelei, lipsita de vlaga si practicand un joc haotic fara nici un fel de orizont.

Golurile partidei au fost marcate de doi romani, Florin Cernat in minutul 29 pentru ucrainieni si Nicolae Dica in mintul 69 pentru Steaua. De remarcat insa faptul ca echipei oaspete i s-a anulat un gol perfect valabil marcat de Satkih, in minutul 76, pe motiv de ofsaid.
„Cand am jucat cu Lyon si cu Real Madrid a fost diferenta mare de valoare. Cu Dinamo Kiev, suntem doua echipe apropiate, desi pot sa spun eu ca suntem putin peste ei. Adica, fizic am vazut ca suntem putin peste ei. Este o mare bucurie pentru noi ca mergem acum in Franta relaxati, nu avem nicio problema. Si ei sunt relaxati. Jucam fotbal, nu? Noi trebuie sa tinem cont de un lucru: suntem deja calificati, in primavara europeana, pe cand Dinamo si Rapid, rivalele noastre, mai au multa paine de mancat”, a afirmat Gigi Becali imediat dupa meci.

Pentru Steaua au evoluat urmatorii jucatori: Cernea – St. Stancu, D. Goian, Ghionea, P. Marin – Nicolita, Ov. Petre, Paraschiv (Radoi min. 66), Oprita (Cristocea min 55) – Dica (Lovin min. 90+2), Thereau.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.