O propunere legislativă de la AUR – înființarea unei Bănci Agricole!

O propunere legislativă de la AUR – înființarea unei Bănci Agricole!

1 69

AUR cere înființarea unei Bănci Agricole pentru fermieri: Să fie credite ieftine și fără să execute fermierii
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a lansat o propunere pentru susținerea agricultorilor români: înființarea unei Bănci Agricole dedicate fermierilor. Această instituție financiară ar avea rolul de a oferi credite accesibile și condiții de creditare mai puțin aspre, cu scopul de a susține dezvoltarea sectorului agricol din România.
Agricultorii noștri se confruntă adesea cu dificultăți în accesarea finanțărilor necesare dezvoltării. O Bancă Agricolă specializată ar putea oferi credite cu dobânzi reduse și condiții favorabile, fără riscul de a-i executa pe fermieri în cazul unor dificultăți temporare”, a explicat Adrian Axinia, deputat AUR.
Pe lângă această inițiativă, AUR propune și extinderea băncilor românești în țările unde există comunități mari de români. Aceasta ar facilita accesul diasporei la servicii bancare din România și ar încuraja legăturile economice între românii de acasă și cei din străinătate.
Propunerile partidului AUR sunt văzute ca un pas important pentru sprijinirea fermierilor români și pentru consolidarea legăturilor cu diaspora. Iniciativele subliniază angajamentul partidului de a susține sectoarele cheie ale economiei naționale și de a asigura o reprezentare mai bună a intereselor românilor, atât în țară, cât și în străinătate.
Reamintim că în țara noastră a funcționat o „bancă agricolă”, înființată în anul 1873, care a fost cumpărată de austrieci. (V.T.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.