”Nu mai vreau Transilvania asta jegoasă la mine-n țară!”

”Nu mai vreau Transilvania asta jegoasă la mine-n țară!”

1 895

Liviu Andrei, „pseudo-scriitorul „DIN CARACAL vrea sa-i dea O „REPLICA” PESTE TIMP LA „SCRISOAREA” ALTUI idiot Sabin Gherman.
Iata, si-a publicat si el un mesaj plin de venin; Nu mai vreau Transilvania asta jegoasă la mine-n țară! CA SI SABIN GHERMAN… care si-a facut facultatea pi la Craiova, ca la Cluj…n-a intrat!
Penibilul personaj este originar de unde ”s-a răsturnat carul cu proști”, adică din Caracal, dar s-a stabilit în Bucureşti.
În scrisoarea publicată aduce grave injurii atât la adresa locuitorilor din Transilvania, cât şi legate de istoria şi cultura acestei regiuni. Principala sa doleanţă este realizarea unui referendum privind… dezlipirea acestei regiuni de restul României si se declara… alaturi de Gherman,dar in sens invers (?!)sabin-gherman
”Nu mai vreau Transilvania asta jegoasă la mine-n țară! Nu mai vreau țiganii lu’ șasăcai, bozgorimea clujeană hrănită din ieslea magazinului Sora, ardelencele urâte, bărbătoase la chip și curve-n copite și oamenii ăia ba uriași și molâi, ba salcoți la Emil Boc, de nu știe nici dreacu ce rasă sunt! Numai rău ne-a adus Transilvania asta!, scrie caracaleanul, care nu se oprește aici.
„Duceți-vă la mare la Balaton, no hai! Transilvania are literatură proastă, scriitori de cazan din căscaturi de castel, pișat de rastel de baroni și grofoi cu scrot de tablă! Eu nu mă simt bine acolo! Nu e România! Să muriți în saivane, violați de batali! Transilvănenii ne-au scris toate manualele alternative de până acum.
De la Cluj, Sibiu și Brașov s-a început modificarea istoriei și inversarea valorilor… Îmi bag p… -n Ardeal și-n istoria voastră ungurească, masonică și de altă sorginte ghiavolească!
, mai scrie acesta.

COMENTARII

  1. Ia uitati-va ce fetze lombroziene au astia doi!Daca prostul asta din Caracal nu
    pricepe, sa-i dai o oglinda cadou.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.