Noutati despre Serghei Gribenco

Noutati despre Serghei Gribenco

0 209

Omul arestat marti seara la Ploiesti, in casa unei ghicitoare, unul din principalii suspecti in cazul fafului de la casa de schimb valutar din Brasov, de pe bulevardul 15 Noiembrie colt cu Agriselor, Serghei Gribenco, a putut fi prins si arestat din cauza lui, cu toata pregatirea contrainformativa de care dispune.
Lucrurile s-au petrecut in felul urmator: se stie ca el fusese vazut in mai multe randuri prin Brasov, chiar si in zilele premergtoare atacului. Culmea este ca, dat in urmarire fiind, el a reusit sa fie amendat de organele de politie, atat de la Brasov, cat si de la Campina, care i-au dresat procese verbale de contraventie fara sa se prinda cu cine au de a face. De la Ploiesti Gribenco vorbea zilnic cu iubita lui, care locuia in casa perchezitionata ulterior jafului, de fiecare data folosind alta cartela si nelungind convorbirea la mai mult de un minut, asta pentru a nu putea fi localizat. Intr-una din ultimele convorbiri i-a si spus iubitei sa scape de obiectele compromitatoare, insa tipa nu prea l-a ascultat, asa ca, in momentul aparitiei politistilor siprocurorilor pentru o noua perchezitie, tipa a aruncat un incarcator de pitol in oala cu ciorba. Aceasta s-a petrecut marti, cand 60 de politisti au patruns, concomitent, atat in locuinta de la Ploiesti, unde reusise sa fie localizat Serghei Gribenco, cat si in cea de la Brasov a iubitei lui Serghei.
La Ploiesti l-au inhatat pe Gribenco, iar la Brasov au dat peste incarcatorul din ciorba, acest lucru fiind pus pe seama unui politist parasit de nevasta si ajuns astfel sa faca foamea.
Gasirea incarcatorului a lamurit oarecum lucrurile, el potrivindu-se tipului uneia din armele cu care s-a tras in timpul jafului.
Astfel s-a mai facut un pas important spre elucidarea cazului.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.