Noii ministri, tintiti de interpelari

Noii ministri, tintiti de interpelari

0 213

Odata cu instaurarea noului Executiv, senatorul PSD Otilian Neagoe isi continua munca din Opozitie si da curs, spune el, unor solicitari venite de la brasoveni. Cei care i-au calcat pragul biroului pentru a-si varsa naduful in cadrul audientelor i-au intocmit o lista cu cele care se cer lamurite de noii sefi ai ministerelor. Astfel, parlamentarul brasovean a depus trei interpelari.


Una se adreseaza ministrului Dezvoltarii si Lucrarilor Publice, Laszlo Borbely, caruia i se cere urgentarea demersurilor cu privire la programul de construire de locuinte sociale in judet.


Alt ministru vizat este cel al Muncii, Paul Pacuraru, caruia i se solicita sa ia masuri pentru eliminarea unor nedreptati in legatura cu sistemul de recalculare a pensiilor.


Iar ca urmare a numerosilor romani aflati pe teritoriul Spaniei si Italiei, ministrului Afacerilor de Externe, Adrian Cioroianu, i se cere o evaluare evaluare a activitatii consulatelor Romaniei din cele doua tari, in special in legatura cu obtinerea actelor necesare.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.