Nita, jignit de ignoranta autoritatilor locale

Nita, jignit de ignoranta autoritatilor locale

0 302

Daca la nivel central, social-democratii le-au cerut autoritatilor bucurestene sa prezinte o situatie a cheltuielilor facute cu ocazia Revelioanelor Integrarii, pesedistii brasoveni au gasit si ei un nou motiv de harta cu administratia locala: Opozitia nu a fost invitata sa participe la evenimentele din seara zilei de 31 decembrie si de la cumpana dintre ani.


Presedintele PSD Brasov, Constantin Nita, spune ca s-a simtit jignit ca nu a primit nicio invitatie de a participa la ceremonialul de arborare a drapelului Uniunii Europene si la Revelionul Integrarii. Prin lipsa acestui gest, spune Nita, reprezentantii locali ai Aliantei DA «au dat dovada de primitivism politic», spre deosebire de reprezentantii Puterii de la Bucuresti care au avut intelepciunea sa invite si Opozitia la aceste evenimente. Liderul PSD considera ca social-democratii meritau aceasta atentie avand in vedere ca in timpul guvernarii lor s-au pus bazele aderarii.


 

«Nu am trimis nicio invitatie nominala», i-a-ntors-o primarul George Scripcaru. Invitatia a fost publica, pentru oricine a vrut sa participe, iar cine nu a venit inseamna cu nu a dorit cu adevarat, iar acum incearca sa-si justifice absenta, a fost raspunsul primit de Opozitie de la autoritatile brasovene.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.