Nimeni nu scapă de destin. Destinul Chinei este să devină NR.1 Mondial!

Nimeni nu scapă de destin. Destinul Chinei este să devină NR.1 Mondial!

0 117

Motto
„Guvernanții NU oferă facilitati companiilor straine, ci le oferă România ca să ne jefuiască”!


C1. Au atras prin munca super ieftina de lucru, muncind pentru 1 leu pe ora. Asa au atras toate companiile din toate tarile sa isi deschida o fabrica la ei, nclusiv romanesti. Sunt romani care produc in China, de exemplu cabluri de fibra optica. Chiar si tu poti produce in China, si iti trimit marfa acasa sa ti-o distribui. Sunt niste facilitati pe care nici o alta tara nu o are. Daca vrei sa produci in Franta sau Romania e infinit mai greu, atat cu birocratia cat si cu angajarea oamenilor. In China exista o structura de stat care te ajuta foarte prompt la implementarea investitiei tale. Daca esti un investitor major ti se deschide fabrica noua si ti se aloca un numar de oameni dintre care unii specialisti. Daca esti un investitor mic sau foarte mic, comanda ta este preluata de fabricile deja existente. Pentru un container de fibra optica pe luna nu ti se deschide fabrica, cand ei produc deja 2000 de containere pe luna la una dintre fabricile existente. Acum vezi ce inseamna sa produci in Romania sau Franta un container de fibra optica pe luna, cati angajati ai nevoie, cate salarii si cat te costa totul in China, si cat dureaza.
Dupa ce faci calculele astea trebuie sa fii prost si batut in cap sa iti deschizi fabrica de fibra optica in Romania unde esti jecmanit, sau in Franta unde ti se pun biruri mari si obligatii de a angaja si minoritati de gen.
Si atunci vine intrebarea, cu ce atragem noi investitorii in Romania sa ii jumilim?
pai simplu: ii lasam sa fure taxe si impozite, de aceea singtura firma care isi plateste toate taxele si impozitele si se vede clar in declaratiile ei este firma Continental, restul toate companiile declara un profit extrem de mic sau chiar pierderi la profit, dar au sute de angajati si cifre de afaceri colosale, deci Romania este paradisul lor fiscal, altfel ar inchide si s-ar cara din tara.
Noi nu oferim facilitati companiilor straine, ci le oferim sa jefuiasca Romania.

Ce va face Europa cu 3 miliarde, tineri asiatici, infometatati, robotizati si salbatici, raportat la cateva sute de milioane de mosnegi si babe?
C2. Occidentul a fost pacalit ca vor avea profituri mai mari prin trecerea tehnologiei la chinezi, dar cei care au instrumentat-o, leadershipul occidental, a facut blat cu chinezii inca de la inceput, stiind foarte bine ce se va intampla, si chiar oferindu-le expertiza.
Procesul a fost rapid, dar nu chiar atat de rapid incat occidentul sa nu vada ce se intampla si sa ia masuri. Chinezii nu copiaza de ieri de azi ci de zeci de ani.
Pentru noi europenii este sumbru ce urmeaza. Occidentul, cu toate bubele lui, e format din oameni cumsecade comparativ cu asiaticii.
Momentan granitele sunt inchise spre Europa, dar cand vor sparge barierele chinezii si indienii, va fi horror. Sunt peste 3 miliarde, tineri, infometatati, robotizati si salbatici, raportat la cateva sute de milioane de mosnegi si babe.

Autori: Comentatori
Sursa: trenduri.blogspot.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.