„Ne aflăm la o mare răscruce istorică la nivel planetar și trebuie...

„Ne aflăm la o mare răscruce istorică la nivel planetar și trebuie să luptăm pentru o lume mai bună”.

4 1019

NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII
De câteva luni asistăm la evenimente fără precedent pe plan mondial. Conspirația globalistă a creat o „pandemie” cu scopuri precise de a ne convinge să ne vaccinăm cu vaccinurile lor ucigașe. Scopul acestora este acela de a avea controlul asupra biologiei speciei umane, anume de a reduce populația globului la 5% -10% din cea actuală și a o controla după bunul lor plac.
Globaliștii își urmăresc scopul prin Bill Gates și OMS care sânt vârful de lance al acestor planuri diabolice. Ei fac astfel de experiențe de mai multe decenii. Primul mare experiment în acest sens a fost crearea și răspândirea virusului SIDA (AIDS). Acest virus a fost introdus în vaccinurile de poliomielită și administrat copiilor africani. Nu știm cât au prevenit poliomielita, dar în mod cert au răspândit SIDA. Asta se întâmpla în anii 70 ai secolului 20. În anii 80 au apărut primii bolnavi de SIDA în USA și Europa.

Nu mai este un secret că mulți doctori și specialiști în virusologie din lumea întreagă au protestat împotriva restricțiilor fără sens luate de autoritățile din întrega lume, în legătură cu așa-zisa pandemie. Aceștia au arătat că virusul respectiv este un virus de gripă nu foarte periculos și ca atare, măsurile luate au fost mult prea exagerate.
Alte surse arată că a fost creat în laborator de către chinezi în colaborare cu OMS și cu ajutorul unor specialiști din Occident, cu scopul mai sus precizat. Prin urmare, toată această isterie globală are ca țel de a induce frică și de a dirija mentalul colectiv într-o anumită direcție: anume aceea de a ne „convinge” că este spre binele nostru de a ne „proteja” și în această manieră să acceptăm vaccinurile lor.
Trebuie să spunem că nu sântem împotriva vaccinării, dar trebuie să știm exact cine a făcut vaccinul respectiv și să avem încredere totală în cei care îl fac. Oare de ce s-a închis Institutul Cantacuzino din București încă din Ianuarie, 1990 și toate încercările de a-l redeschide au eșuat?
Acum credem că este evident pentru oricine de ce. Astfel, vor avea control total asupra biologiei noastre, în România și oriunde pe glob. Pentru aceasta ei se folosesc în principiu de politicienii și oamenii din mass-media aleși cu grijă tot de ei din timp ca să-și atingă scopurile, iar pe de altă parte, eliminând pe toți cei care s-ar opune acestor planuri.
Prin urmare, vedem că totul a fost plănuit cu mult timp înainte și că guvernele și politicienii pe care credeam că i-am ales în mod democratic fac interesele globaliștilor și nu al celor care i-au votat.

Un alt scop diabolic al Noii Ordini Mondiale este acela de a distruge națiunile lumii, în special pe cele europene, adică a rasei albe și de a crea o masă amorfă de creaturi mixte fără identitate rasială sau culturală, numai bune de manipulat.
Nu trebuie să avem nici cea mai mică îndoială că scopul principal al creării Uniunuii Europene este acela de a îndeplini acest deziderat milenar al conspirației!! Încercarea de acum câțiva ani de a aduce în UE „emigranți” din Siria și Africa, a fost tocmai în acest scop. Cine mai are îndoieli în acest sens, trebuie să citească scrierile lui Richard Coudenhove-Kalergi și să se familiarizeze cu ideile acestuia. Acest individ a fost promotorul acestor idei.

În deceniile 2 și 3 ai secolului 20, austriacul Coudenhove-Kalergi a scris câteva lucrări unde propune crearea unei uniuni europene și aducerea în Europa a unui număr mare de emigranți de alte rase, în principiu din Asia și Africa, întrucât credea el că „europenii” viitorului trebuie să fie de rasă mixtă (el însuși fiind de rasă mixtă), în timp ce o nouă elită evreiască de rasă albă să conducă lumea, după ce evreii se vor căsători cu cele mai frumoase femei (de rasă albă) din Europa. El expune aceste idei în lucrarea sa „Idealismul Practic” (Praktischer Idealismus), la capitolul 5, intitulat Evreimea și viitoarea aristocrație. Citez:
„Principalii purtători ai aristocrației minții corupte sau necorupte, în capitalism, jurnalism și literatură sânt evrei. Ei sânt predestinați, prin superioritatea lor intelectuală să fie una din influențele de bază asupra viitorilor aristocrați. O privire în istoria poporului evreu explică avantajul acestora în lupta pentru conducerea omenirii.
Cu două mii de ani în urmă, evreii erau o comunitate religioasă de indivizi etnici și spirituali din toate națiunile antice, cu centrul național ebraic în Palestina. Chiar și atunci, ceea ce îi lega era religia, nu naționalitatea. Pe parcursul primilor o mie de ani, convertiții din toate națiunile s-au raliat lor, ultimul fiind regele, nobilii și oamenii de rând din Khazaria, din sudul Russiei. De atunci, comunitatea religioasă evreiască s-a unit ca o naționalitate artificială și s-a situat împotriva tuturor celorlalți. Prin persecuții de nedescris, Europa creștină a încercat să distrugă națiunea evreiască, timp de 1000 de ani. Rezultatul a fost că evreii care au fost mai vulnerabili, dar lipsiți de scrupule, oportuniști sau sceptici, au fost botezați ca să scape de persecuțiile fără sfârșit. Alții care nu au fost destul de inteligenți sau inventivi, au pierit sub aceste aspre condiții.

Ceea ce a rezultat în ultimă instanță din toate aceste persecuții a fost o comunitate mică care a fost întărită prin martirajul eroic pentru o idee și purificată de toate slăbiciunile și de trăsăturile mentale precare. În loc să distrugă evreimea, Europa fără să-și dea seama, printr-o selecție naturală indusă, a creat națiunea conducătoare a viitorului. Astfel, nu este de mirare că această națiune a descendenților prizonierilor din ghetouri să devină aristocrația minții în Europa. Blânda providență a dăruit Europei în mod grațios prin emanciparea evreilor o nouă rasă de aristocrați ai minții, atunci când aristocrația feudală a decăzut”.

Acestea sânt chiar cuvintele lui Kalergi. Nici mai mult, nici mai puțin. Ne amintim ce ne cerea Angela Merkel, acum vreo doi ani: fiecare țară membră UE este obligată să primească emigranți din Siria și Africa. Acestea fiind spuse, pe scurt, mai are cineva îndoieli cu privire la scopul Uniunii Europene?
Angela Merkel și alți lideri de la Bruxelles au primit premiul Kalergi, tocmai pentru activitatea lor subversivă de a distruge națiunile europene. Oare nu cunoșteau opera lui Kalergi?
Prin urmare, de ce în toamna trecută a primit și Iohannis premiul Kalergi? Mai are cineva îndoieli cine este Iohannis? Cei care l-au votat (cel puțin pentru un al doilea mandat) trebuie să se simtă direct și profund vinovați pentru atitudinea ostilă a acestui individ străin de neam și țară.

Pe de altă parte, conspirația lucrează asiduu nu numai în Europa, ci și în Statele Unite ale Americii. Președintele Donald Trump este ținta criticilor mass-mediei americane și nu numai. În România, ani de zile nu am văzut vreun comentariu lucid cu privire la acest om providențial, ci numai critici nefondate.

Pandemia a fost plănuită la scurt timp după ce Trump a câștigat alegerile în 2016. Anul următor, Anthony Fauci a afirmat textual că: „this president will face a pandemia” (acest președinte se va confrunta cu o pandemie). De unde știa acest individ dubios cu câțiva ani înainte de pandemie dacă aceasta nu ar fi fost planificată din timp?
Unul din scopurile lansării pandemiei a fost să-l facă pe Donald Trump să piardă alegerile din toamnă. Dar pandemia nu a avut efectul scontat. Acum conspirația profită de moartea accidentală a lui George Floyd ca să terorizeze America cu demonstranți infiltrați și conduși de membri ai grupării rasiste Antifa (anti albi) sponsorizată de Soros și acoliții săi. Cu toate acestea, credem că Trump va reuși să iasă din încurcătură și să câștige alegerile din 3 Noiembrie, întrucât este evident că el este omul providențial care va putea salva planeta de la distrugerea plănuită de Noua Ordine Mondială. Dumnezeu să-l binecuvânteze și să-i lumineze mintea în lupta sa cu dușmanii Americii și ai lumii întregi.

La sesiunea ONU, din septembrie, 2019, Președintele Trump a spus între altele că viitorul nu aparține globaliștilor, ci patrioților. Zilele Noii Ordini Mondiale sânt numărate. Astfel, toți globaliștii din lume, inclusiv din România, au de ce se teme. Cel puțin cei care simt pulsul istoriei. Astfel trebuie să ne așteptăm la o schimbare din temelii a lumii în care trăim. Vom asista în curând la transformări fundamentale și în politica și societatea românească, iar cei vinovați de dezastru Românei din 1989 încoace vor trebui să se aștepte la ceea ce merită.

Prin urmare, ne aflăm la o mare răscruce istorică la nivel planetar și trebuie să luptăm pentru o lume mai bună. Cei care cred într-un viitor globalist sânt pe o cale greșită. Nu vrem să-i convingem că nu au dreptate, dar ne-am făcut datoria de a ne exprima convingerile. Fiecare va alege ce crede de cuviință.

Avertizăm încă odată pe politicieni și pe cei din mass-media din România care au făcut din 1990 încoace și mai fac încă jocul intereselor străine că momentul scadenței este aproape și vor plăti pentru mârșăviile lor. Am intrat deja într-o nouă eră istorică, iar Destinul omenirii se desfășoară după un Plan Divin pe care nu-l poate schimba nimeni, nici măcar promotorii așa-zisei Noi Ordinii Mondiale. Prin urmare, NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII.

Mihai Vinereanu, PhD
Ivan Jinaru, scuptor

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.