Ne-a atacat Rusia!

Ne-a atacat Rusia!

0 86

Aud că ne-au atacat rușii și că Plăvanul s-a prefăcut că plouă. Se fac declarații sforăitoare, iar „corecții politic” ai căror lideri sunt Tapalabă și Răducu – ziși și „Cei fără de creier” – dau verdicte ultimative. Mai lipsește AKM-ul lui Mândruță pentru ca menajeria să fie completă. Pff, e clar: trebuie să facem încorporare în masă pentru că, iată, rușii ne atac
Ce se întâmplă de fapt? Trebuie să te uiți pe hartă ca să înțelegi că întreaga poveste este o vrajă ieftină.
Așadar pornim de la faptul că nu există niciun om de pe teritoriul României care să se fi plâns că vreo dronă rusească i-ar fi spart capul, dar există în schimb niște buni samariteni ucraineni care se declară șocați de faptul că rușii au dat cu drona-n vreo doi-trei copaci, stresând biodiversitatea Deltei prin ipotetica incendiere a unui mănunchi de stuf care, din bun simț, a ars fără a lăsa urme.
Care-i totuși treaba?
Socoteala e simplă. Nu a existat niciun atac cu dronă, ci doar o operațiune tipică de plantare a probelor, urmată de PR-ul cunoscut practicat de serviciile ucrainene. Faptul că în operațiune sunt implicate jigodiile de la Bellingcat e mai mult decât evident în ceea ce privește originile englezești ale poveștii cu „balauri de Deltă”. 
Ar trebui să înțelegeți că traseele dronelor sau ale rachetelor trimise de ruși nu au cum să tranziteze teritoriul nostru. Apoi, în ipoteza puțin probabilă a unui tranzit, explozia unei drone rusești deasupra teritoriului nostru nu se putea face decât dacă s-ar fi tras spre ea dinspre Ucraina. E logic, chiar și pentru un retardat, că explozia unei drone deasupra unui stufăriș anonim din Deltă nu ar avea absolut nicio relevanță pentru ruși. Doar pentru jigodiile de la Bellingcat și pentru speranțele umede ale Ucrainei un asemenea eveniment ar putea însemna ceva. 
Problema este însă alta.
Polonezii s-au răstit destul de clar la birlicul de la Kiev după fake-ul cu „proiectilul rus” S-300 care-a omorât niște cetățeni simpli(și care s-a dovedit că era ucrainean), astfel încât acolo e imposibil să se mai planteze fake-uri fără consecințe radicale. De aceea ucrainenii își îndreaptă acum eforturile de a introduce un stat NATO în război spre România. Personal consider că toată povestea este un fake înfiorător, operat de servicii specializate. Problema este însă că în spatele fake-ului se află englezii, iar asta are trebui să ne dea de gândit. 
Și-ar mai fi ceva.
România ar trebui să dea dovadă de fermitate atunci când tratează cu Kievul și, mai mult, pentru asemenea acțiuni să dea răspunsuri tăioase. Ceea ce nu știe publicul este că, din imensa gaură de la Finanțe care acum a ajuns la aproape 50 miliarde, aproximativ jumătate(dacă nu cumva mai mult) reprezintă ajutorul dat de România, pe șest, Ucrainei. Sunt bani netrecuți prin Parlament, pe care statul Român i-a plătit la modul absolut ilegal.
Poate se trezește cineva din Parlamentul ăla plin ochi de trădători să pună întrebările care trebuie, să facă investigațiile necesare și să scoată lumină întreaga schemă ticăloasă prin care banii românilor sunt aruncați în gaura coruptă și fără fund din Ucraina. 
Ideea e că, în ciuda eforturilor făcute de România, birlicii de la Kiev ne tratează în continuare cu superioritate, își bat joc de minoritatea română și de ortodocșii de-acolo, nu recunosc limba română și continuă să facă acțiuni agresive la adresa noastră(vezi Canalul Bîstroe).
Pentru orice om normal astfel de mizerii sunt de neînțeles. Doar că la noi, țară condusă de sus și până jos de oficiali trădători și corupți, chiar și chestiile care nici măcar în statele africane nu sunt tolerabile, devin aici parte din normalitate.
Sunt curios: va ridica vreodată cineva legalitatea acoperirii prin împrumuturi sau prin confiscări de la români a imensei găuri financiare făcute absolut ilegal de oficialii corupți ai statului român?
Asta ar fi problema care ar trebui să ne preocupe, nu o pocnitoare care n-a reușit să sperie nici măcar un somn din Dunăre!

Autor: Dan Diaconu
Sursa: trenduri.blogspot.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.