Naționala de volei masculin a României se mută la Brașov, pentru...

Naționala de volei masculin a României se mută la Brașov, pentru ultimele trei partide din Golden League

0 137

 Regal voleibalistic la Brașov, cu echipa masculină a României în prim plan…”Tricolorii” vor întâlni în ordine, Turcia, pe 10 iunie, Danemarca, pe 14 iunie, și Portugalia, pe 18 iunie, în Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu Colibași”, în cadrul Golden League.

România a pierdut primele două întâlniri, 0-3 cu Portugalia și 0-3 cu Danemarca, dar a câștigat pe terenul favoritei grupei, Turcia, cu 3-2. ”E un meci în care România și-a ridicat nivelul jocului, în care am arătat un volei de calitate. Vrem să evoluăm și mai bine de la meci la meci și să obținem și alte victorii”, a declarat selecționerul României, Sergiu Stancu.

Toate cele patru naționale din grupa A a Golden League sunt calificate la Campionatul European care se va disputa între 28 august și 16 septembrie. România, Turcia și Portugalia chiar fac parte din aceeași grupă, care se va disputa în Israel.

Vizavi de primul meci, cel de sâmbătă, returul cu Turcia, Sergiu Stancu a declarat: ”Întâlnim o adversară de mare valoare, care are în componență jucători care evoluează la câteva echipe de top ale Europei. Turcia, cu siguarnță, va veni să-și ia revanșa pentru înfrângerea de la Konya, dar și noi vom fi la fel de motivați să mai câștigăm încă o data”.

 România-Turcia va fi în direct la TVR3, dar ”tricolorii” fac apel la fani pentru a veni în număr cât mai mare la Sala Sporturilor din Brașov. ”E superb să joci cu sala plină, să ai în spate suporterii. În Turcia am jucat cu 12.000 de fani în tribune și a fost o atmosferă incredibilă. Pentru astfel de meciuri ne-am apucat de sport”, a subliniat antrenorul României, Sergiu Stancu,

Biletele pentru partidele din Golden League, de la Brașov, se pot achiziționa de pe site-ul iabilet.ro sau de la casele se bilete ale Sălii Sporturilor din Brașov. Accesul general este de 20 de lei, elevii, studenții și pensionarii plătesc 10 lei, iar copiii sub 14 ani au acces gratuit.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.