Na-ti-o mie, da-mi-o tie !

Na-ti-o mie, da-mi-o tie !

0 242

Na-ti-o? mie, da-mi-o tie !


?


Da , cam acesta este bambiliciul in care onor politicienii au angrenat tara, jucand o hora ciudata pe balada motiunii. Ca motiunea s-a impiedicat la bariera era de asteptat. Nu orice cacialma basesciana tine. Iar uneori graba care strica treaba poate avea si aroma imputita. Si nu vad cum guvernul Tariceanu II ar mai putea fi impiedicat sa-si termine mandatul, caci prea multi s-au prins cum Basescu a incercat sa-l foloseasca pe Geoana pe post de pacalici intr-un joc prea crunt pentru tara. Daca motiunea ar fi trecut, s-ar fi ajuns la anticipate, celelalte variante fiind doar d?cor. Iar tara nu are nevoie acuma de miscari de trupe la varf. Ar fi fost un razboi din care cu totii ar fi iesit cu imaginea zdrentuita.Si in zdrente nu? prea te place ni macar un caine vagabond.


Acuma partidele isi vor reorganiza trupele si vor cauta arme noi. Dar cum sa atragi poporul cand te ungi cu namol ?Doar un Pinocchio ca Basescu reuseste asa ceva, caci ceilalti par sa mai aiba usoare urme de bun-simt, chiar daca doar in reflexul subconstientului.


Si in timpul dezbaterilor motiunii, Mincinosul Natiunii se batea pe falcute cu inca regale Belgiei pe la Bruxelles. Smecher baiatu’ ! El nu mananca usturoi, dar il plaseaza prin interpusi.


Dar vin europarlamentarele, scumpirile dau navala, asa ca pentru omul de rand va fi destul praf care sa se astearna pe motiune.


Totusi sunt curios cum isi va tremura frunzele stejarul, caci pe undeva a venit si la el toamna.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.