Municipalitatea va sprijini sportul brasovean

Municipalitatea va sprijini sportul brasovean

0 233

Sorin Toarcea purtatorul de cuvant al Primariei, a afirmat ca municipalitatea brasoveana va prelua o serie din obiectivele sportive ale orasului. Printre aceste obiective se numara Sala Sporturilor „D. P. Colibasi” dar si bazinul de inot pe care se pare ca toti l-au uitat.

Acelasi Sorin Toarcea a declarat ca in februarie se va infiinta Directia de Tineret si Sport a Municipalitatii care sa va subordona Consiliului Local. Primarul Brasovului George Scripcaru, a declarat in aceste zile ca la conducerea acestei noi infiintate structuri, va veni mai mult ca sigur Florin Florea.
Edilul sef a tinut sa precizeze ca in cadrul acestei directii se vor urmarii mai multe proiecte pentru ajutarea sportului brasovean dar si reabilitarea si modernizarea bazinului de inot, a Salii Sporturilor dar si construirea la Brasov a unui patinoar acoperit de dimensiuni olimpice.

Un alt obiectiv indraznet al Directiei de Tineret si Sport a Municipalitatii, va fi acela de modernizare a Stadionului Municipal. Aici se va contrui un complex sportiv care va avea un teren de fotbal care sa corespunda tuturor normelor stipulate de UEFA, o sala de sport, un teren pentru antrenamente si absolut tot ceea ce este necesar pentru un complex sportiv.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.