Motiunea a facut miracole

Motiunea a facut miracole

0 224Vom ajunge in curand sa veneram moastele defunctei motiuni, ce s-a dovedit facatoare de miracole. Unul dintre acestea este ca vremea in care era numit, in ziarul “Romania Mare”, “evreu”, “cap de cauciuc”, “Ciufulici”, a apus pentru Razvan Teodorescu.


Agentul de marketing al lui Jean Loup Soulitzer a devenit pentru liderul PRM Corneliu Vadim Tudor “un academician, valorosul istoric Razvan Theodorescu”. Bravo!


Dar treaba nu se opreste aici. Recent anuntat drept candidat la excludere din PSD, senatorul Teodorescu este asteptat cu bratele deschise de Corneliu Vadim Tudor. Desi spune ca i-a telefonat lui Razvan Teodorescu, Vadim Tudor precizeaza ca nu i-a propus senatorului sa se inscrie in PRM dar, spune el, ?PRM are usile deschise pentru toti parlamentarii de valoare exclusi din PSD si PD”.In ce priveste excluderea lui Razvan Teodorescu din? PSD, Tribunul e acid la adresa lui Geoana si apropiatilor sai: “Dar cine l-a exclus pe senatorul Razvan Theodorescu? Liota celor 7 pitici, care tin trena Albei ca Zapada, Mircea Geoana, adica Titus Corlatean, Victor Ponta si alti pigmei ca ei”.


Am vazut-o si pe-asta!


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.