Misterul morţii lui Dan Condrea, fostul patron al HEXI-PHARMA, se adânceşte! Actualizare...

Misterul morţii lui Dan Condrea, fostul patron al HEXI-PHARMA, se adânceşte! Actualizare testament!

0 764

Sâmbătă, 21 mai, a aprut ştirea potrivit căreia Dan Condrea a decedat într-un accident şi nu poatea fi identificat datorita impactului. Identificarea s-a facut dupa actele găsite asupra cadavrului prin se constata ca cel decedat este Dan Condrea. Va reamintim, accidentul s-a petrecut între localităţile Buftea şi Corbeanca.
Dan Condrea a intrat recent în atenţia publică după dezvăluirile privind dezinfectanţii diluaţi folosiţi în spitale.
Anchetatorii vor efectua perchezitii informatice si vor audia martori in dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. De asemenea, in dosar se va face o constatare genetica si se va realiza o expertiza tehnica a masinii implicate in accident.
Medicii legisti au realizat luni o prima parte a necropsiei lui Dan Condrea, fiind prelevate multe probe. Urmeaza ca necropsia sa continue marti. Conform unor surse medicale, la necropsie s-a observat ca trupul neinsufletit prezenta foarte multe leziuni si fracturi la cap, coloana vertebrala, torace, abdomen, dar si rupturi de organe.condrea-accidentAceleasi surse sustin ca trupul neinsufletit poate fi ridicat pe baza unui proces verbal de identificare. De altfel, la Institutul de Medicina Legala a fost prezenta luni si sotia lui Dan Condrea.
Ancheta este efectuata de procurorii de la Parchetul General, care au dispus efectuarea unei necropsii, urmand a se dispune totodata si efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii si a imprejurarilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat si transportat la sediul organelor de politie in vederea efectuarii de cercetari.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.