Mircea Geoana nu vrea Congres

Mircea Geoana nu vrea Congres

0 217


Desi se vorbea despre un posibil Congres extraordinar in luna septembrie, Congres la care era data ca posibila debarcarea lui Mircea Geoana, liderul PSD exclude orice posibilitate atat de a se organiza un Congres cat si de a pleca din fruntea partidului. Mircea Geoana sustine ca va conduce PSD pana in 2009.


“Misiunea mea nu se va incheia decat in 2009, cand vom finaliza doi ani de campanie permanenta. Orice discutie, orice nazbatie, orice intoxicare, orice articol fabricat si plantat printr-un ziar sau prin altul cu privire la alte teme din partid sunt complet false”, a declarat seful PSD care a fost extrem de vehement impotriva celor care vorbesc despre posibila sa inlaturare de la conducere aratand ca aceia care mai speculeaza, care mai semneaza in presa sau in spatiul virtual vorbesc pur si simplu despre niste amagiri si niste nascociri si niste lucruri care ii indeparteaza de partid si nu ii apropie de partid”.


In privinta viitorului apropiat Geoana a aratat ca linia directoare va fi data de votul de miercuri al Comitetul Executiv National il va da miercurea viitoare.


Geoana se arata optimist in ce priveste mandatul sau considerand ca va reusi sa


readuca partidul la guvernare si sa obtina un scor bun la alegerile parlamentare


din 2008, cu atat mai mult cu cat, sustine el, intreaga atentia a actualei conduceri se va focaliza pe campaniile electorale pentru europarlamentare si alegerile parlamentare interne.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.