Mircea Geoana cauta bisturiul doctorului Ciomu

Mircea Geoana cauta bisturiul doctorului Ciomu

0 219

Partidul lui Mircea Geoana devine o formatiune tot mai slaba de constitutie. Si asta n-are nimic de-a face cu moartea recenta a senatorului Antonie Iorgovan, tatal natural al actului fundamental al patriei. Motiunea de cenzura, decedata in pragul Guvernului din pricina tradarii unor parlamentari indisciplinati, a fost o radiografie cruda a lipsei de vlaga a deciziilor de la varful PSD. Teleguta motiunii, impinsa de la spate de Mircea Geoana, care a transpirat ridicol si solitar in dubla postura de vizitiu dar si de a cincia roata la caruta, a dat cu oistea-n gardul Cabinetului, printre ulucile caruia ranjeau membrii Guvernului, validati prosteste si nemeritat de esecul opozitiei. Larga respiratie nationala pe care Traian Basescu o tinea imbuteliata pentru plamanii eventualului guvern PD-PNL-PLD, a fost doar o gafaiala teatrala, intretaiata de sughiturile cu care pesedistii si pedistii si-au plans unul altuia pe revere.


Vremea smiorcaielilor a trecut, insa. A sosit momentul marilor gesturi politice, al debarasarii de tradatori. Mircea Goana a insfacat bisturiul si, cu vocea si mana tremurande, a purces, cu hotararea barbateasca pe care i-o stim, la rezectia zonelor atinse de cangrena. Asa au fost indepartate tumorile Razvan Theodorescu si Alin Teodorescu, voluminoase, ce-i drept, dar benigne. Flascaturile Ion Solcanu si Dan Mihalache puteau ramane la locul lor, ca oricum n-ar fi sesizat nimeni daca exista sau nu.


Dupa simularea priceperii chirurgicale la nivelul apendicilor, Geoana trebuie sa treaca acum testul cel mare si greu. In zona genitala, acolo de unde a venit intotdeauna vigoarea in PSD, senzatie pe care Mircea n-a cunoscut-o niciodata.


Corect din punct de vedere medical ar fi sa inceapa emascularea cu Adrian Nastase. Personajul in cofragul caruia au stat intotdeauna ouale PSD-ului. Numarate sau nu, podoabele lui Nastase au intretinut o buna bucata de vreme mitul virilitatii social-democrate.


Dar nici juganirea in scop de flagelare a lui Adrian Nastase n-ar rezolva definitiv criza autoritatii in PSD. Pentru ca mai ramane de sectionat de la radacina Ion Iliescu, organul onorific cu adevarat viril in PSD, care il sfideaza cu atitudinea sa erecta pe prostanacul de Mircea de fiecare data cand presedintele Geoana se uita in josul piramidei de partid, de la inaltimea scaunului sau.


Dar pentru trebusoara asta delicata, mana agitata de convulsii a lui Geoana nu este deloc indicata. Aici e nevoie de o mana de specialist, energica, competenta si experta.


Stie careva daca doctoru’ Ciomu mai profeseaza?


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.