Minore pierdute

Minore pierdute

0 280


Pierdute in sens figurative. Din cele de care societatea se fereste. La depistarea unui asemenea exemplar am asistat ieri dimineata. Se afla pe o banca dintre doua blocuri si tragea din punga cu aurolac. Apelata fiind de politistii comunitari aflati in patrula, fata le-a aratat pur si simplu “ fofoloanca “ si i-a invitat la o partida de sex daca ii dau ceva de baut.Simplu. Cica toata noaptea a facut asa ceva, dar mai rezista la cateva reprize.


Am aflat ca are 14 ani si este din Teliu. Acasa are ce manca si unde dormi, asa ca nu acesta este motivul fugii de la domiciliu. Doar ca parintii nu o lasa cu aurolacul. Asa ca traieste intr-o gasca de vreo patru-cinci asemenea ei prin scarile blocurilor si prostituandu-se ieftin A mai fost depistata si trimisa acasa, dar a fugit din nou. La fel si din spital. Sties a citeasca si sa scrie, a fost cateva clase la scoala, darn u-si mai aminteste cate, si pretinde ca asta e viata care ii place.


Si ca ea mai sunt in Brasov cu zecile. Prinsi si internati in casele de copii nu stau mult si fug. Cineva sugera pentru asemenea exemplare, spre folosul lor, o internare in sistem detentie, unde sa fie dezvatati de viciul aurolacului si indrumati din nou spre societate. Caci se pare ca tot mai multi copii cad prada tentatiilor strazii si ale pacatelor ei. Nu afirm aceasta moralizator, ci ingrijorat pentru viitor. Este absolute necesar sa se ia masuri mai drastice impotriva acestor fenomene. Si sugerez autoritatilor, domnului primar, sa faca primii pasi si sa dea un exemplu tarii precum ca, unde este bunavointa si stradanie, se poate. Este pacat de acesti tineri – si mai ales de tinerele care la o varsta?? frageda ajung sa se prostitueze, imbolnavind in dreapata si stanga si imbolnavindu-se in primul rand pe ele – care-si pierd viata in van.


Si cand te gandesti ca pentru cei mai multi incepe un nou an scolar !


?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.