Ministrul Rafila și Guvernul PSD-PNL vor subordona România intereselor OMS!

Ministrul Rafila și Guvernul PSD-PNL vor subordona România intereselor OMS!

0 58

Alexandru Rafila, ministrul „bolnav” de globalism sin fruntea Sănătății, și Guvernul din care face parte vor „subordona România intereselor OMS”, acuză senatorul Sorin Lavric într-un comunicat de presă. Senatorul AUR face referire la tratatul pandemic al OMS, care pregătește „răspunsul global” la alte pandemii. Pandemii care probabil vor fi în limitele cunoscte, comparabile cu ultima (SARS – CoV – 2, COVID 19), care a „gripat” multe sisteme naționale de sanatate. Pandemia Coronavirus (Covid 19) cea care a face mai multe victime colaterale după epuizare și declararea terminării epidemiei. Textul comunicatului:
„Între 27 mai și 1 iunie, la Geneva, va avea loc cea de-a 77-a adunare a Organizației Mondiale a Sănătății care, potrivit tuturor informațiilor disponibile până la acest moment, prin adoptarea Tratatului de Pandemie Globală, urmărește să instaureze o nouă formă de control la nivel global. Noul tratat pentru gestionarea pandemiilor are drept obiectiv crearea unei structuri ale cărei reglementări vor fi obligatorii pentru toate cele 194 de state membre eliminând, astfel, dreptul suveran al fiecărei țări de a legifera în ceea ce privește prevenirea, pregătirea și răspunsul la eventualele pandemii.
Deși ministrul Sănătății, împreună cu întreg guvernul PSD-PNL, trebuia să ofere de urgență explicații cu privire la implicațiile pe care acest tratat îl va avea asupra suveranității naționale a României, precum și asupra vieții și sănătății românilor, Rafila a stat ascuns ca un șobolan, refuzând orice dialog cu opoziția, sau cu mass-media, pe acest subiect de o maximă importanță pentru viitorul țării noastre.

O sfidare crasă care demonstrează nu numai un imens dezinteres față de viața românilor, ci și faptul că acest guvern de trădători, după ce au subordonat România intereselor Comisiei Europene, acum se pregătesc să o subordoneze și intereselor OMS.
Pentru a înțelege mai bine ce urmează să se întâmple după ce acest Tratat de Pandemie Globală va fi adoptat, este suficient să ne amintim toată teroarea la care au fost supuși românii în timpul pandemiei care tocmai s-a încheiat când, fără voia lor, au fost închiși în case, li s-au limitat drepturile prevăzute de Constituției, iar foarte mulți au fost forțați de către angajatorii lor să se vaccineze cu un ser experimental care, așa cum vedem astăzi, prezintă numeroase efecte secundare care le afectează sănătatea în mod negativ.
De aceea, la alegerile din acest an este imperios necesar ca românii să vină la vot nu doar pentru a-și apăra drepturile și libertățile prevăzute de Constituție, ci să lupte pentru propria sănătate. România trebuie să iasă urgent de sub jugul OMS pe care trădătorii de la PSD și PNL au acceptat să-l pună țării noastre în schimbul perpetuării lor la putere”
.

NOTA
Sorin Lavric (n. 27 noiembrie 1967, Turnu Severin) este scriitor și traducător român.Este absolvent al Facultății de Medicină (1993) și al Facultății de Filosofie (1996), doctor în filosofie în 2005. După terminarea studiilor medicale a lucrat, timp de un an, ca stagiar, pentru ca mai apoi să renunțe la practica medicală, declarându-se incapabil să se adapteze profesiei.
În 1997 a devenit redactor la Editura Humanitas, iar din 2003 ține cursuri semestriale la Facultatea de Filosofie București, a căror tematică este axată pe filozofia lui Constantin Noica. În prezent este redactor al revistei România literară.(sursa wikipedia)
Din 2020, a fost ales senator pe listele AUR în circumscriptia electorala nr. 29 NEAMŢ. Propunerile legislative initiate în legislatura 2020 și până în prezent depățesc cot 100.

NOTA
Vă invităm să lecturați și: O.M.S. nu a acționat în interesul populațiilor

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.