Mascarada și uciderea, prezentate drept știință… premiate cu NOBEL!

Mascarada și uciderea, prezentate drept știință… premiate cu NOBEL!

0 192


Poate că unii dintre voi nu ați avut încă ocazia să aflați… dar vă anunț eu: a fost decernat premiul Nobel pentru medicină. Uitați-vă la cele două personaje de mai jos… de la stânga la dreapta: Katalin Kariko și Drew Weissman.
Ei sunt „merituoșii” câștigători ai mult râvnitului premiu, care le aduce totodată și o frumușică rotunjire de cont bancar de 11 milioane de coroane suedeze… aproximativ un milion de Euro!!!
Știți cine sunt acești „străluciți” noi îmbogățiți?
Nimeni alții decât creatorii așa-zisului vaccin mARN! Adică inventatorii principiului folosit pentru prepararea controversatelor vaccinuri care au generat atât de multe probleme.
Vă vine să credeți???
Un milion de iepuroi de căciulă, pentru fiecare dintre acești doi clovni… care încă mai poartă ostentativ infamele botnițe… De necrezut până unde poate merge tupeul!
Dincolo de nesimțirea halucinantă cu care sunt recompensați acești doi creatori de probleme… care au nenorocit pe viață oameni și au generat probleme de sănătate grave… se află un mesaj.
Oculții lumii, care controlează acordarea acestor așa-zise premii Nobel, tocmai ne-au transmis un mesaj. Iar acest mesaj este cât se poate de clar!
„Vaccinarea nu numai că nu s-a terminat… dar urmează un nou val! Până nu băgăm vaccinul în voi nu ne lăsăm. Ori noi… ori voi!!!”.
Prin premierea acestor doi măscărici ei au făcut o declarație de intenții. Deși orice om normal la creier înțelege că avem de-a face cu o înscenare de proporții planetare… oculții sunt ferm hotărâți să împingă lucrurile mai departe.
Pentru aceasta sunt pregătiți să facă absolut orice… până la sfidarea rațiunii bazice și a bunului simț elementar.
Este absolut inadmisibil să premiezi doi indivizi care, în mod normal, ar trebui să fie arestați imediat și judecați pentru genocid. Însă lor nu le pasă! Ne râd pur și simplu în față…

Ceea ce se întâmplă în acest moment în lume este o insultă la adresa noastră.
Suntem batjocoriți cu o nesimțire revoltătoare.
Suntem tratați cu un dispreț cu care nici măcar animalele n-au fost tratate vreodată.
Mascarada și uciderea în masă ne sunt prezentate drept știință… și premiate!
Întrebarea este: cât o să mai răbdăm???

Autor: Artin Side
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.