Marea Resetare, revoluția IA și „fierberea globală”: Dezvăluirea planului secret de depopulare!...

Marea Resetare, revoluția IA și „fierberea globală”: Dezvăluirea planului secret de depopulare! (I)

0 71

Tu – OMULE / CITITORULE – ești amprenta de carbon pe care vor ei să o (te) elimine!

A fost dezvăluit un plan înfiorător care ar fi cazul să vă șocheze până în măduva oaselor.De zeci de ani, puterile globale orchestrează o strategie de depopulare, ascunsă sub masca crizelor de sănătate publică, a instabilității economice și a preocupărilor legate de mediu.
Acum, odată cu apariția revoluției inteligenței artificiale, denumită cu drag a patra revoluție industrială de Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial, lumea se confruntă cu un viitor tulburător.
Cu inteligența artificială gata să înlocuiască forța de muncă cu salarii mici, forța de muncă umană, cândva indispensabilă, este acum brusc prezentată ca fiind personajul nefast într-o așa-numită saga de mediu care a fost denumită cu multe nume: „încălzire globală”, „schimbări climatice” și acum chiar „fierbere globală”, așa cum a anunțat în mod scandalos Secretarul General al ONU la 27 iulie 2023, când a proclamat în mod fals:
Schimbările climatice sunt aici. Este terifiant. Și este doar începutul.
Era încălzirii globale s-a încheiat; a sosit era fierberii globale.
Aerul este irespirabil.” – Comentariul de deschidere al secretarului general al ONU, António Guterres, la conferința de presă privind clima. (Sursa)
Adevărul este însă că presupusa criză a schimbărilor climatice este doar o altă rotiță dintr-o agendă ascunsă de depopulare, abil orchestrată de puterile care conduc din umbră.
Iar singura amprentă de carbon pe care acestea doresc să o elimine sunteți chiar dumneavoastră.
Țineți-vă bine, în timp ce ne aventurăm în inima acestei istorii înfiorătoare, navigând prin labirintul de previziuni amenințătoare, documente ultrasecrete, politici strategice și povestea schimbărilor climatice care face parte dintr-un mare plan tulburător.

Secțiunea 1: O lume condusă de inteligența artificială și propunerea de neconceput
Inteligența artificială (IA) devine omniprezentă, promițând un viitor cu posibilități nesfârșite. Dar ar putea exista o întorsătură întunecată?
Imaginați-vă acest scenariu:
Pe măsură ce IA continuă să evolueze, milioane, dacă nu miliarde de oameni nu vor mai fi necesari pentru locurile de muncă zilnice care sunt plătite cu salarii mici.
Aceștia vor deveni, de fapt, „mâncători inutili”.
Administrațiile nu vor plăti pentru ca ei să trăiască, așa că, în schimb, se pregătește de zeci de ani un plan care presupune reducerea deliberată a populației umane.
Luați act de acest adevăr înfricoșător care ne scufundă adânc în profunzimile unor predicții tulburătoare și modele stranii despre care nu veți auzi la BBC News.

Secțiunea 2: Oracolul Apocalipsei – Previziunile de depopulare ale lui Deagel
Deagel.com este o entitate online obscură, cunoscută pentru datele sale exhaustive privind capacitățile militare și pentru previziunile sale de depopulare pentru 2025.
Descoperiri recente îl leagă direct pe Deagel de jucători importanți de pe scena mondială: Agenția Centrală de Informații (CIA), Departamentul de Apărare al SUA (DoD) și Fundația Rockefeller.
Previziunile apocaliptice de depopulare făcute de Deagel pentru anul 2025 anunță scăderi semnificative ale populației în diferite țări, ceea ce stârnește neliniște, având în vedere datele actuale privind numărul excesiv de decese înregistrate în întreaga lume.
Previziunile [infame] pentru 2025 ale Deagel.com au fost eliminate de pe site-ul lor în 2020. Cu toate acestea, datorită Wayback Machine / Internet Archive, putem vedea predicțiile originale înainte de a fi descoperite de gânditorii critici.
În 2020, Deagel a oferit o serie de previziuni surprinzătoare: până în 2025, ei au estimat că populația Regatului Unit se va reduce cu un procent uimitor de 77,1%.

Statele Unite nu erau cu mult în urmă, cu o scădere prognozată de 68,5%. Germania ar urma să înregistreze o reducere de 65,1%, în timp ce Australia ar urma să înregistreze o scădere a populației de 34,6%. Aceste proiecții au evidențiat, de asemenea, scăderi semnificative în multe alte națiuni occidentale.

Sursa

O listă completă a predicțiilor apocaliptice originale făcute de Deagel privind depopularea poate fi consultată aici.
Se poate spune că dr. Edwin A. Deagle Jr., care a decedat pe 16 februarie 2021, este figura care autoritățile ar dori să credeți că se află exclusiv în spatele Deagel.com.
În timpul vieții sale, dr. Edwin a fost asistent al Secretarului Apărării și Secretar adjunct al Apărării. A fost, de asemenea, director de relații internaționale pentru Fundația Rockefeller.
Dar documente declasificate, publicate prin intermediul cererilor Freedom of Information Act, dezvăluie comunicarea lui Deagle cu directorul de atunci al Central Intelligence a Statelor Unite, Stansfield Turner, dovedind că a existat o relație cu vârful CIA.
Unul dintre documente, datat 1977, se referă în mod intrigant la un eveniment descris ca fiind „cel mai important în domeniul informațiilor din 1947 încoace”.

Sursa

Sursa

Scrisoarea integrală adresată directorului CIA de atunci, Stansfield Turner, de către dr. Edwin A. Deagle Jr., director adjunct pentru relații internaționale al Fundației Rockefeller

Sursa

Scrisoarea integrală către dr. Edwin A. Deagle Jr., directorul adjunct pentru relații internaționale al Fundației Rockefeller, din partea directorului CIA de atunci, Stansfield Turner

CIA a publicat 23 de articole FOIA referitoare la dr. Deagle, Fundația Rockefeller, Departamentul Apărării al SUA și fostul director al CIA.

Aceste informații subliniază faptul că Deagel.com nu este o operațiune a unui singur om, ci mai degrabă un efort concertat al unor componente cheie ale Complexului militar industrial al SUA – și anume CIA, Departamentul american al Apărării și enigmatica Fundație Rockefeller.

Aceste conexiuni conferă o gravitate tulburătoare previziunilor sumbre ale lui Deagel privind depopularea. Aceasta ridică o întrebare care s-ar cuveni să vă dea fiori pe șira spinării: De ce o organizație, legată de structurile de putere ale lumii, ar prezice un viitor atât de înfricoșător?

Secțiunea 3: Fantoma lui Kissinger și strategia de depopulare

Referindu-se la un memorandum scris de generalul Taylor, în 1973, generalul Draper și colegii săi și-au prezentat punctul de vedere potrivit căruia explozia demografică din țările în curs de dezvoltare nu reprezenta doar o amenințare la adresa intereselor SUA în economia și dezvoltarea acestor țări, ci, mai fundamental, reprezenta un pericol pentru interesele politico-militare ale Statelor Unite.

Iar umbra fostului secretar de stat Henry Kissinger planează asupra acestui discurs. Sub conducerea sa a fost conceput Memorandumul 200 privind Studiul de Securitate Națională (NSSM 200), cunoscut în mod colocvial sub numele de Raportul Kissinger.

„Depopularea este necesar să fie cea mai importantă prioritate a politicii externe față de lumea a treia.” – Henry Kissinger
Raportul, formulat în 1974, a reprezentat o schimbare seismică în politica externă americană, poziționând controlul populației în prim-planul strategiei sale de securitate. Scopul său declarat era de a aborda creșterea populației în țările în curs de dezvoltare, însă mașinațiunile din spatele său au fost, fără îndoială, mult mai sinistre.
NSSM 200 a identificat 13 țări care erau considerate deosebit de problematice din cauza creșterii rapide a populației lor. Raportul pleda pentru măsuri de control al populației și chiar susținea ideea de a folosi alimentele ca armă pentru a impune astfel de măsuri, oferind o imagine a unui mod de gândire deconcertant.
O analiză completă a Raportului Kissinger poate fi citită aici.

NSSM 200 și implicațiile sale înfricoșătoare ne determină să ne întrebăm: S-ar putea ca același etos, însăși ideea de control al populației pentru câștiguri strategice, să se fi infiltrat în narațiunea lumii de astăzi? Și ar putea acest etos să fie motorul forțelor care ne modelează prezentul și viitorul? Sursa
Dovezile sugerează cu siguranță aceasta.

Secțiunea 4: Agenda 2030 a ONU, eco-teroriștii, propaganda și minciunile: Problemă, reacție, soluție
Presupusul obiectiv inițial al Agendei 21 a fost acela de a realiza o dezvoltare durabilă la nivel mondial până în anul 2000, „21” din Agenda 21 referindu-se la obiectivul inițial al secolului XXI.
Agenda 2030 a ONU, cunoscută și sub numele de Obiectivele de Dezvoltare Durabilă, a fost un set de obiective stabilite la Summitul Organizației Națiunilor Unite (ONU) privind dezvoltarea durabilă din 2015. Agenda 2030 a preluat toate obiectivele stabilite prin Agenda 21 și le-a reafirmat ca bază pentru „dezvoltarea durabilă”.
Agenda 2030 militează – aparent – pentru protejarea biodiversității. Dar în adâncul narațiunilor și subpovestirilor sale sinuoase, se ascunde un scenariu sinistru pentru o lume cu mai puțini oameni.
Dacă ne uităm dincolo de limbajul pufos pe care îl folosesc în încercarea de a vă convinge că sunt o forță a binelui – putem vedea care sunt cu adevărat scopurile lor reale. Iar dr. Michael Coffman și Henry Lamb au unele dintre răspunsuri.
Dr. Michael Coffman a fost autor, cercetător, vorbitor și contributor fondator la lupta împotriva Agendei 21 pentru dezvoltare durabilă. A fost președinte al Environmental Perspectives, Inc. și director executiv al Sovereignty International.
Dr. Coffman a jucat un rol crucial în stoparea ratificării Tratatului privind biodiversitatea în Senatul SUA. A murit, din păcate, în 2017.
Henry Lamb a fost primul care a descoperit Agenda 21 și a tras un semnal de alarmă. El a scris cartea The Rise of Global Governance (Ascensiunea guvernanței globale) și Agenda 21. De asemenea, a produs o serie de videoclipuri despre Agenda 21. Acestea reprezintă instrumente neprețuite pentru oricine dorește să știe de unde a apărut această agendă malefică și de ce este necesar să fie oprită. Lamb a murit în 2012.
Conservarea diversității biologice este subiectul capitolului 15 din Agenda 21 și a fost transpusă în Agenda 2030 ca SDG15.

„Protejarea, refacerea și promovarea utilizării durabile a ecosistemelor terestre, gestionarea durabilă a pădurilor, combaterea deșertificării și stoparea și inversarea degradării terenurilor și stoparea pierderii biodiversității.”
Dar nu vă lăsați păcăliți de folosirea cuvintelor „conservare”, „protejare” și „restaurare”, deoarece veți vedea că SDG15 nu are nimic de-a face cu conservarea. Și nici nu are prea mult de-a face cu diversitatea biologică.
Adevăratele scopuri ale SDG15 se află îngropate în trei dintre documentele fondatoare ale ONU. Aceste trei documente sunt: Tratatul privind biodiversitatea din 1992; Proiectul Wildlands din 1992 și Evaluarea globală a biodiversității din 1995.
Semnată de 150 de lideri guvernamentali la Summitul Pământului de la Rio din 1992, Convenția privind diversitatea biologică este dedicată promovării „dezvoltării durabile”. Convenția privind diversitatea biologică este denumită și Tratatul privind biodiversitatea.

Dacă ar fi fost semnată de Senatul SUA în vara anului 1994, Convenția privind diversitatea biologică, Tratatul privind biodiversitatea, „ar fi impus o reducere a populației umane de pe Pământ cu două treimi în 30-50 de ani”.
Statele Unite s-ar fi cuvenit să-i mulțumească doctorului Michael Coffman pentru asta. Dar cheia de boltă pe care a aruncat-o în calea planului establishmentului de a depopula planeta a fost din păcate îngropată odată cu el în 2017.

Conceptul Wildlands este în principal opera lui David Foreman, principalul fondator al grupului eco-terorist Earth First! și fost membru al consiliului de administrație al Sierra Club.
Grupul a folosit tactici de acțiune directă și, în contrast cu eforturile prudente de lobby ale organizațiilor de mediu consacrate, „monkeywrenching” – sabotajul industrial asociat în mod tradițional cu luptele muncitorești – avea să devină principala tactică a mișcării Earth First! în anii 1980.
Earth First! Journal, care a luat naștere din buletinul informativ Earth First!, a fost editat de Foreman. În primul său număr, Foreman a stabilit obiectivele organizației:
Nu vom face compromisuri politice. Să lăsăm celelalte formațiuni să facă asta. EARTH FIRST va expune poziția pură, dură și radicală a celor care cred în Pământ în primul rând.”
Jurnalul a confirmat că Earth First! era un grup eco-terorist.
În 1990, Foreman a fost una dintre cele cinci persoane arestate de Biroul Federal de Investigații în urma Operațiunii THERMCON, în cadrul căreia agenți FBI s-au infiltrat într-un grup Earth First! din Arizona, încurajându-i să saboteze o linie electrică care alimenta o stație de pompare a apei.
Deși Foreman (în foto) nu a avut niciun rol direct în tentativa de sabotaj, în cele din urmă a pledat vinovat pentru o infracțiune minoră pentru că a înmânat două exemplare din Ecodefense unui informator FBI și a primit o pedeapsă cu suspendare.

Conceptul neobișnuit propus de Wildlands Scheme necesită o reimaginare radicală a civilizației umane. Aceasta include închiderea minelor, eliminarea drumurilor din peisajele naturale, oprirea exploatării lemnului și chiar relocarea populațiilor umane. Scopul este de a remodela drastic interacțiunea noastră cu mediul înconjurător.
La pagina 15 din The Wildlands Project, dr. Reed Noss spune că trebuie să transformăm cel puțin 50% din suprafața Americii de Nord în zone sălbatice interzise oamenilor.
Aceste zone de sălbăticie de bază este necesar să fie interconectate prin coridoare de sălbăticie interzise ființelor umane. Aceste zone de sălbăticie este necesar să fie înconjurate de zone tampon care pot avea o utilizare limitată a resurselor, sub supravegherea și cu autorizația guvernului federal în colaborare cu organizații neguvernamentale.
Populația umană urmează să fie reinstalată în restul de 25% din teritoriu în comunități care sunt descrise ca fiind «comunități durabile».”
Organizația de mediu Earth First!, înființată în 1980, a fost pionierul unei forme de acțiune directă pentru a opri amenințările percepute la adresa mediului, deschizând calea unor grupuri moderne precum Just Stop Oil și Extinction Rebellion.
La fel ca Earth First!, aceste grupuri mai noi utilizează strategii de acțiune directă și nesupunere civilă ca instrumente de sensibilizare și de presiune asupra guvernelor și corporațiilor pentru a aborda problemele de mediu.
Cu toate acestea, în timp ce acțiunile Earth First! se concentrau în primul rând asupra unor amenințări specifice, cum ar fi defrișările și dezvoltarea urbană, Just Stop Oil! și Extinction Rebellion au un mandat mai larg, vizând probleme sistemice precum dependența de combustibilii fosili și schimbările climatice.
Acestea urmăresc transformarea radicală a relației societății cu mediul înconjurător pentru a atenua impactul schimbărilor climatice. Cu toate acestea, toate au în comun credința centrală în necesitatea de a lua măsuri drastice pentru a conserva și restaura ecosistemele Pământului.
Dar este extrem de interesant de observat cine finanțează de fapt aceste grupuri. Principala sursă de venit a grupului Just Stop Oil a venit de la Aileen Getty, moștenitoarea miliardară a averii Getty Oil. Getty Oil Company a fost o companie americană de comercializare a petrolului, care își are originile ca parte a marii companii petroliere integrate fondate de J. Paul Getty.

Între timp, cel mai mare donator al Extinction Rebellion este miliardarul britanic Sir Chris Hohn, care administrează fondul de acoperire TCI. Dar TCI și-a făcut o mare parte din avere de pe urma unui producător de cărbune indian și chiar și acum deține acțiuni la trei căi ferate care ard tone de motorină și transportă combustibili fosili. Aceasta include nisipurile bituminoase, una dintre cele mai mari surse de presupuse gaze cu efect de seră.
De ce ar finanța entitățile adânc împletite în industria petrolului și a cărbunelui grupuri care pledează pentru exact opusul – o lume liberă de dependența de combustibilii fosili?
Răspunsurile ar putea fi multiple: poate că este o stratagemă inteligentă pentru a părea mai prietenoase cu mediul înconjurător sau poate că este o încercare de a controla povestea și de a influența viteza și direcția trecerii inevitabile către o energie mai „verde”.
Indiferent de motivații, această alianță ciudată evidențiază rețeaua încâlcită de interese și influențe din cadrul mișcării de mediu, sugerând o imagine mult mai complexă decât pare la suprafață.
(va urma)

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.