„Mâneria Binomului SRI-DNA pregateste o Lovitura de stat!”

„Mâneria Binomului SRI-DNA pregateste o Lovitura de stat!”

0 697

Nu sunt putini analisti care, dupa derularea evenimentelor de jumatatea zilei de vineri, care sustin ca suntem in fata unei „lucraturi” oculte, pusa la cale si executata impecabil de specialisti in lovituri de stat. Altii sustin, dincolo de cuplarea „intamplatoare” a evenimentelor cu depunerea in Parlamentul Romaniei a mult chinuitei motiunii de cenzura liberala (PDL+PNL), ca de fapt explozia provocata de DNA avand ca subiect premierul Ponta, nu este altceva decat o manevra prin care s-a acoperit Cazul Rarinca, pentru salvarea sefei de la ICCJ, judecatoarea dr. Livia Doina Stanciu. Se poarta cu doctorat.
Ion Cristoiu reia teza loviturii de stat, intr-un text publicat pe blogul sau. Sub titlul Binomul SRI-DNA pregateste o Lovitura de stat!,
Cristoiu scrie ca „puterea Binomului SRI-DNA, sprijinit de ICCJ, sta tocmai in loviturile de forta, in actiunile ostentative, in sfidarea bunului simt, in calcarea huruitoare a normelor democratice.

Frica e singurul mijloc de actiune al sergentilor majori mesianici.
Si pe baza acestei frici, usor de impus la un popor de mamaligari, Binomul SRI-DNA pregateste o lovitura de stat: Schimbarea Guvernului prin forta catuselor”.
J SUBITEIn septembrie 1991, Guvernul Roman era schimbat cu ajutorul bitelor agitate de mineri.
In 2015, Guvernul Ponta e schimbat cu ajutorul catuselor agitate de Binomul SRI-DNA”, continua Cristoiu.
Analistul sustine urmatoarele:
Ca Victor Ponta va fi chemat la DNA vineri, 5 iunie 2015, puteam fi siguri dupa momentul de joi, 4 iunie 2015, cind SRI a chemat pina pe litoral rața mecanica Klaus Iohannis, printr-un dispozitiv de teleghidare, folosit la ratele de tabla de pe lacuri pentru a fi aduse la mal, pusa sa invete pe de rost un elogiu la adresa SRI si invirtita cu cheita ca sa macane un discurs”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.