Maghiarii brasoveni se pregatesc de Congres

Maghiarii brasoveni se pregatesc de Congres

0 241

Dupa Congresul pesedistilor, al liberalilor si al taranistilor, urmeaza, la inceputul lui martie, si Congresul maghiarilor. Sambata, udemeristii brasoveni, constituiti in Consiliul reprezentantilor judeteni ai UDMR Brasov, s-au intrunit pentru a decide cine o sa reprezinte judetul Brasov la Congresul UDMR din 2-3 martie.


?


Presedintele filialei Brasov, deputatul Kovacs Attila, a precizat ca au fost desemnate 16 persoane, opt alese oficial si opt din oficiu, reprezentative pentru comunitatea maghiara, cu functii importante in UDMR, consilieri judeteni si locali, primari, viceprimari, cu activitate de cativa ani apreciata ca foarte buna.


Kovacs a mentionat ca lista reprezentantilor nu este inca finalizata, iar cand aceasta va fi gata, UDMR Brasov va face cunoscut si mesajul cu care se va prezenta la Congres. „Congresul UDMR alege doar presedintele, functie pentru care filiala de la Brasov nu si-a desemnat candidati”, a precizat Attila Kovaci.


?


In cadrul intalnirii de sambata, liderul maghiar a prezentat situatia anului 2006, declarand ca a fost cel mai bun an pentru filiala Brasov din 1990, mai ales din punct de vedere al proiectelor de infrastructura, pentru care s-a reusit? atragerea sumei de 20.000.000 de lei, „aproape de suma alocata de bugetul judetean pentru infrastructura judetului anul trecut”.


?

Cat priveste anul in care tocmai am intrat, Kovacs considera ca va fi unul dificil, avand in vedere europarlamentarele din mai.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.