Lupii de la Corona au fost luati la rost de fani

Lupii de la Corona au fost luati la rost de fani

0 795
Suporterii le-au cerut Lupilor socoteala pentru cele doua infrangeri de la Galati. Fanii le-au transmis hocheistilor de sub Tampa ca le pasa de fiecare meci al echipei si le-au cerut sa se concentreze pentru castigarea titlului. Jucatorii de la Corona Wolves apreciaza devotamentul suporterilor, carora le-au promis sa aduca un nou titlu in vitrina clubului.
„Lupii” s-au intalnit cu suporterii dupa cele doua infrangeri de la Galati. Suparati ca echipa a pierdut in fata unui adversar mult mai slab cotat, fanii Coronei le-au cerut hocheistilor o intalnire in care acestia din urma sa le explice motivele celor doua infrangeri rusinoase. Din partea clubului au participat cei doi antrenori, capitanul echipei, team managerul Dan Craciun si presedintele sectiei, Zoltan Olti Pasca. In semifinalele Campionatului National, Corona Wolves Brasov a pierdut primele doua partide din seria de cinci in fata formatiei Dunarea Galati si risca sa fie eliminata prematur, desi parea ca nu are adversar in cursa spre titlul numarul doi. Suporterii ii acuza pe jucatori ca nu si-au tratat adversarii cum se cuvine.
Antrenorul Coronei, Jerry Andersson, spune ca nu s-a respectat planul pus la punct de acasa iar oboseala drumului si-a pus amprenta asupra jocului echipei.
Fanii le-au transmis jucatorilor ca au cerut intalnirea pentru ca le pasa de echipa si vor sa se asigure ca aceasta are un viitor frumos.
Capitanul Arpad Mihaly i-a asigurat pe suporteri, in numele tuturor jucatorilor, ca hocheistii Coronei sunt decisi sa castige aceste meciuri si ca vor face tot ce depinde de ei pentru a obtine victoria.
Semifinala se disputa dupa sistemul „cel mai bun din 5 partide”.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.