La PSD dupa demisii pe motiv de DNA si SOLIDARITATE, excluderi de...

La PSD dupa demisii pe motiv de DNA si SOLIDARITATE, excluderi de OLTENI !!

0 605

Dupa lantul demisiilor din social-democratie (sa cam uitat de princiipii in clasa noastra politica) pe motiv de DNA, ultima cea a lui Mazare la Constanta, președintele organizației județene Botoșani a Partidului Social Democrat, deputatul Andrei Dolineaschi, și-a anunțat, vineri, demisia de la conducerea PSD Botoșani. Acesta  susține că demisia este un gest de solidaritate fostul președinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, care a renunțat la toate funcțiile politice în urma condamnării la un an cu suspendare în așa-numitul ‘Dosar al referendumului’.
‘Renunț la conducerea PSD Botoșani pentru că această organizație a avut printre cele mai bune rezultate în toate campaniile electorale conduse de fostul președinte executiv al partidului, domnul Liviu Dragnea. Dacă a fost condamnat că a chemat oamenii la vot în timpul referendumului, cred că e normal să fiu solidar cu dânsul, pentru că și organizația pe care am condus-o a avut o contribuție importantă la acel rezultat‘, a explicat Andrei Dolineaschi.
Dolineaschi, care este și secretar general al PSD, susține că își va continua activitatea în conducerea partidui.

Politic Deputatii Florentin Gust si Petre Petrescu au fost exclusi din Partidul Social Democrat (PSD) pe motiv ca s-au implicat in constructia unei alte formatiuni politice, respectiv Partidul Social Romanesc (PSRo), informeaza Agerpres. Anuntul a fost facut vineri de catre presedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, in cadrul Reuniunii Comitetului Executiv si a Consiliului Judetean ale filialei, care a precizat ca decizia a fost luata de catre Biroul Permanent Judetean.
Biroul Permanent Judetean a decis joi excluderea din partid a unor membri pentru s-au implicat in constructia altei formatiuni politice si au adus prejudiciu de imagine PSD Dolj. Hotararea Biroului Permanent Judetean al PSD Dolj de excludere a celor doi deputati a fost confirmata vineri de catre Comitetul Executiv Judetean ai carui membri au votat in unanimitate.ring
Alaturi de cei doi parlamentari au fost exclusi si consilierii judeteni Mihaela Ceana si Constantin Mosoiu, precum si alti sapte membri. Potrivit lui Claudiu Manda, decizia poate fi contestata de cei exclusi la Comisia judeteana de disciplina si arbitraj a PSD Dolj in termen de zece zile.
„Cei exclusi nu au fost cautati, sunati, sa fie intrebati daca doresc sa continue alaturi de noi. I-am vazut in mass-media prezenti impreuna la constructia unui nou partid politic…”, a spus Manda.
Deputatul Petre Petrescu este presedintele PSRo Dolj, iar Florentin Gust este vicepresedinte national al noului partid condus de mai noul cercetat de DNA, Mircea Geoana.

La Brasov, sa nu-si faca cineva griji, totul este in regula, sefii sunt la datorie, neclintiti de cativa ani bune si asa va fi in continuare. Un singur lucru nu este cunoscut cine este in OPOZITIE, din partidele care se mai aude ca mai dunctioneaza, PSD, PDl, PNL…? De alte partide, mai mici, nu se prea aude ceva, pe cand la cele mai mari totul se invarte in jurul DNA. Pana si UDMR a trecut intr-o faza ce tine de silenzio stampa!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.