La Brasov, liberalii obraznici sunt eliminati

La Brasov, liberalii obraznici sunt eliminati

0 383

In PNL Brasov nimeni nu misca in front. Cat ar fi de liberal partidul, principiul de functionare este “cine nu-i cu noi, e impotriva noastra”. Si vai de sageata celui care e impotriva!


Daca in alte judete glasul “platformistilor” se aude, la Brasov orice tentativa se pedepseste. Senatorul Nicolae Vlad Popa a incercat , cam pitigaiat, sa-si strige pasiunea pentru plaforma Stolojan Stoica, declarand ca ar fi un punct de plecarea pentru reinnoirea partidului si a fost pedepsit. Nu mai este europarlamentar.


Dar lasand la o parte cazul Popa, putem spune ca la Brasov nu plasarea de-o parte si de alta a baricadei face distinctia intre membri, ci plasarea pe de laturi fata de linia imprimata de noua conducere a organizatiei judetene. Dorinta noilor sefi e litera de lege, dincolo de Tariceanu, stolojan, Stoica, Musca, etc.


Cui nu-i place, pleaca. Este cazul celor 11 doamne care, dupa conferinta organizatiei de femei au parasit suparate sala. Dincolo de orice statut a fost aleasa conducerea care a trebuit.


Un alt exemplu este domnul deputat Ghise, care, a fost exclus, a fost reprimit, si dupa lectia primita e foarte “cuminte”. Nu e impotriva nimanui. Voteaza constiincios in parlament si basta.


Framantarile din tara n-au ecou in organizatia de la Brasov, care este un fel de partid in partid.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.