Kovesi, la Guantanamarie

Kovesi, la Guantanamarie

0 1109
Dupa pelerinajul silit al lui Sova la Muzeul Holocaustului din Washington, se pregateste o alta deplasare din Romanika spre locuri de jelanie de pe mapamond. Se stie ca Sova, dupa ce s-a trezit negand ca prostul pogromul evreilor la noi in tara, a fost trimis la documentare de seful (si amicul de afaceri) Ponta, care l-a si revocat din functia de purtator de cuvant al PSD.
Tot partidul a pus apoi in scena intoarcerea membrului ratacitor, reprimit cica la sutienul PSD dupa ce s-a cait in urma implicarii in furtisagurile groase de copaci prin codrii Bacaului, alaturi de somitati precum Ioan Adam sau Viorel Hrebenciuc. Jidovul ratacitor Sova a revenit mai intelept si mai spasit dupa ce s-a intors de la Muzeul Ororilor Naziste. Pelerinajul i-a priit atat de bine incat a fost scapat de gheara DNA de catre colegii din Muzeul Ororilor Legislative, care este Parlamentul Romnikai.
Dupa Sova, o alta personalitate poate lua drumul caintei si documentarii. Fostul presedinte Basescu vorbea deunazi, cu un discurs copiat ad litteram din maculatura dusmanilor, despre guantanamizarea justitiei, facand probabil aluzie la practicile presupus abuzive de care se folosesc procurorii DNA ca sa-i priponeasca pe marii sau micii corupti ai patriei.
Laura Codruta Kovesi, fosta pupila prezidentiala,  nu s-a prea sinchisit de acuzele fostului idol si maestru, dar a livrat si o dovada de ignoranta cumplita cand s-a dezis de fostul mentor. Kovesi a avut impertinenta fudula sa spuna presei, citez, „Nu am fost la Guantanamo, nu stiu ce s-a intamplat acolo, nu pot sa comentez!”.
Codruta, cam nasol. Nici eu n-am fost la Guantanamo, unde a ajuns, de altfel, foarte putina lume. Dar o lume intreaga stie ce se intampla acolo si cum sunt tratati de catre americani teroristii sau islamistii pe care SUA doar ii banuiesc de terorism. Exista atatea maturii sau imagini incat e o prostie fudula sa spui astazi ca n-ai auzit de ororile justitiei americane aplicata sinistru de racanii care ii ancheteaza pe prizonieri.
Daca tot trimiti suspecti pe banda rulanta la brutarie, fa si tu o vizita scurta de lucru la guantanamarie.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.