Faptele îl obligă pe Klaus Iohannis să decidă demiterea lui Bogdan Chirițoiu!

Faptele îl obligă pe Klaus Iohannis să decidă demiterea lui Bogdan Chirițoiu!

0 156

Daniel Zamfir: Senatul îi va trimite lui Klaus Iohannis o propunere pentru demiterea lui Bogdan Chirițoiu

Biroul permanent al Senatului a decis, luni, să îi trimită lui Klaus Iohannis propunerea pentru demiterea lui Bogdan Chirițoiu din funcția de președinte al Consiliului Concurenței, în urma anchetei parlamentare care arată că ROBOR a fost manipulat, a anunțat senatorul ALDE Daniel Zamfir, la finalul ședinței de luni a conducerii Senatului.
„Biroul permanent a aprobat raportul Comisiei economice, cu recomandarea de trimitere la Președinție a propunerii de demitere a lui Chirițoiu”, a declarat Daniel Zamfir, potrivit Mediafax.
Zamfir a spus, pe 23 aprilie, că raportul forului legislativ arată că ROBOR a fost manipulat, iar Comisia va propune demiterea președintelui Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, și sancționarea lui Nicolae Cinteză, directorul Direcţiei Supraveghere al BNR.

„Preşedintele Consiliului Concurenţei a acţionat împotrivia legii, cu rea credinţă şi a determinat inchiderea acestei investigaţii nesancţionând băncile deşi avea numeroase elemente care să îl ducă la faptul că ROBOR a fost manipulat”, spunea atunci senatorul ALDE.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.