Jandarmul Lumii a dat-o in bara !

Jandarmul Lumii a dat-o in bara !

0 941
U.S. Army 1st Lt. Joshua Vandegriff of Lynchburg, Va., and Pfc. Joshua Cahoon of Wolcott, N.Y., with 2nd Battalion, 5th Cavalry Regiment, 1st Brigade Combat Team, 1st Cavalry Division have a conversation while attending a groundbreaking ceremony of Freedom Field being built near Joint Security Station Ur, Baghdad, Iraq, June 23.

Inca de la inceputul actualei crize a imigrantilor spre Europa, mass-media occidentala lasa sa se intzeleaga ca de fapt, detonatorul, cauza „ascunsa” a declansarii valului de imigranti care invadeaza Europa occidentala este – cine altcineva ! – decat „imperiul Raului”, adica Rusia! FERIDU-SE CA DE… EBOLA SA PUNA DEGETUL PE ADEVARATA RANA.
Culmea este ca „acuzatia” inca prinde si este folosita anume… atat in America, cat si in Europa! Si nu trebuie sa cititi decat cateva ziare sau portaluri romanesti de sorginte sorosista carestiu ele cum sta treaba„. O spune cu subiect si predicat chiar in Romania istoricul Adrian Niculescu, intre altele si cetatean francez, cu un doctorat adevarat la Sorbona, nu la „Colegiul”de Aparare al super-prof. Gaby Oprea...
Iata si un punct de vedere ce nu poate fi neglijat,dimpotriva
:
„Europa urmează orbește politica americană față de imigranți în cadrul angajamentelor aliate, iar apoi poartă singură povara afluxului important de imigranți
, a declarat președintele rus Vladimir Putin la Forumul economic regional de la Vladivostok (Extremul Orient)0″.PUTIN&GENERALI
Am spus de mai multe ori: această criză era destul de previzibilă. Dacă vă amintiți, Rusia și eu personal am avertizat în legătură cu aceasta cu câțiva ani în urmă!” Am avertizat că acolo vor exista probleme de amploare, dacă așa-numiții noștri parteneri occidentali vor duce — așa cum am spus întotdeauna — acea politică externă greșită, în special în regiunile lumii musulmane din Orientul Mijlociu, Africa de Nord, pe care o duc acum”, a mai afirmat liderul rus.
Aceasta este politica impunerii standardelor proprii, fără a ține cont de particularitățile istorice, religioase, naționale, culturale ale acelor regiuni”, — a adăugat șeful statului rus, potrivit căruia ”este în primul rând politica partenerilor noștri americani”.
În acest context, Putin și-a exprimat surprinderea că unele mass-media din SUA critică …Europa pentru rigiditatea excesivă față de imigranți, afirmând că tocmai Statele Unite sunt cele care au provocat problema.
SUA nu se confruntă cu un aflux de imigranți atât de mare”, în timp ce Europa ”urmează orbește instrucțiunile Statelor Unite” și suferă foarte mult, a insistat Putin.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.