Italienii vor sa cumpere de la CFR Cluj

Italienii vor sa cumpere de la CFR Cluj

0 250

Iuliu Muresan presedintele formatiei CFR Cluj, vrea sa mai aduca in Gruia, inca doi jucatori pentru a intari echipa pentru retur. Eric si Wesley sunt tintele clujenilor, care vor lasa sa plece inca doi jucatori.
„Eric si Wesley sunt doi jucatori de mare valoare si normal ca ne intereseaza”, a spus Muresan, in cadrul conferintei de presa in care Alin Minteuan a fost confirmat ca antrenor principal.
Iuliu Muresan a afirmat ca CFR Cluj are oferte pentru Lacina Traore si Juan Culio. „Avem oferte concrete pentru Lacina Traore si Juan Culio. Chiar acum, in aceasta dimineata, am primit un telefon de la un director sportiv celebru al unui mare club european care ne-a facut o oferta concreta pentru unul dintre cei doi jucatori. Nu ne pare rau ca nu l-am vandut pe Culio dupa golurile de la Roma, o sa ne para rau cand il vom transfera”, a completat Muresan.
La randul sau, patronul campioanei Romaniei l-a sfatuit pe argentinianul Culio sa aiba aceleasi evolutii ca in turul campionatului pentru a se putea transfera in vara la o echipa din strainatate. „I-am zis lui Culio ca iarna se fac mai putine transferuri decat vara, pentru ca in marile campionate pauza e foarte scurta intre tur si retur sau chiar inexistenta. Ar putea acum sa primeasca o oferta ce i s-ar parea tentanta, dintr-un campionat nu foarte puternic, iar apoi sa regrete. I-am spus sa faca un retur cel putin la fel de bun ca si turul, iar atunci sigur vor fi si mai multe variante. Nu vreau sa dezvalui suma pe care o vreau pe el pentru ca ne-ar incurca la negocieri”, a subliniat Paszkany.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.