Iohannis i-a trasat lui Tudose o misiune simplă: fie dă jos „PENALII”...

Iohannis i-a trasat lui Tudose o misiune simplă: fie dă jos „PENALII” și transformă PSD în „Partidul MEU”, fie își dă demisia și își pune „Guvernul său”!

0 375

Președintele Iohannis l-a susținut fățiș pe premierul Tudose, pe care l-a numit „de bună credinţă„ în cazul remanierii și că acțiunea sa este doar dorință firească pentru „o echipă performantă”.„Alături de odele pe care propaganda Noii Securități i le aduce BRUSC lui TUDOSE, ce ai spus acum e DOVADA cea mai clară că Tudose joacă în filmul tău!”, a comentat Liviu Pleșoianu.Dacă nu s-a putut să-i păcăliți pe români la alegeri, le furați acum votul, îl acuză Pleșoianu pe Iohannis. „Misiunea pe care i-ați trasat-o lui TUDOSE e simplă: fie dă jos „PENALII” și transformă PSD în USR 2, în „Partidul MEU”, fie își dă demisia și încerci tu iar să-ți pui „Guvernul TĂU”.

Pleșoianu se referă, pe bună dreptate, la aluzia transparentă a lui Iohannis că nu ar mai pune încă o dată un premier al PSD, bazându-se evident pe instabilitatea guvernamentală. Dar, Pleșoianu, unul dintre puținii PSD-iști radicali în principii, spune foarte clar: „În acest moment, important e să nu devină PSD „Partidul TĂU”! O spun răspicat!”.
Un alt argument este că premierul PSD a discutat cu Iohannis înainte să discute cu PSD. Reamintim că Tudose a discutat chiar și cu Raluca Turcan, înainte de a discuta cu PSD. „Lucrurile, sper, sunt clare acum pentru toată lumea„, spune Pleșoinu, Tudose e omul lui Iohannis.”Repet pentru persoanele raționale din CEx: ESENȚIAL e la acest moment să nu devină PSD „Partidul MEU”! Nu picați în CAPCANA lui Iohannis!”, a conchis Liviu Pleșoianu, în articolul de  pe pagina sa de Facebook.

„Mimezi facil cu talentul unui cabotin ce-și spune singur politruc”, „Unul dintre cei mai mari DEZBINATORI din istorie pe post de „Președinte”!”

 „Cel mai greu de înghițit este faptul că, până la alegerile din 2019, România va avea marele GHINION de a sărbători în 2018 Centenarul Marii Uniri avându-l pe unul dintre cei mai mari DEZBINATORI din istorie pe post de „Președinte”!”

Acest prim pasaj al mesajului pe care activul deputat PSD îl dedică celor 3 ani de mandat Iohannis este definitoriu pentru felul în care este receptată activitatea președintelui de o parte din populație.O ultimă lecție amară de proporții pe care o mai avem noi, românii, de învățat, spune deputatul, care îl asociază pe Iohannis cu cei care nu pot sărbători, ci „comemora” Centenarul.„Faptul de a fi reprezentați într-un an atât de important de unul care nu poate decât „comemora” ceea ce pentru noi e mare motiv de SĂRBĂTOARE poate că e o ultimă umilință națională pe care o mai avem de îndurat”, comentează Pleșoianu.În același timp, Liviu Pleșoianu crede că românii simt „falsitatea” președintelui „GEACĂ ROȘIE”… chiar și atunci când își duce mâna la piept, în momentul în care se intonează imnul. „Și când, de fapt, vrei să te asiguri că mai e ceva acolo, în partea stângă, dincolo de coaste…”, scrie ironic deputatul.„Oricât de mult te vei strădui de acum înainte să-ți făurești măști electorale care să te arate publicului ca om dotat cu simțire de om, românii care au o inimă VIE în piept îți vor percepe falsitatea”.

Pentru România, vine timpul unei schimbări reale, afirmă deputatul, chiar una care va elimina „falsele monede” de pe piață. „DESTINUL acestui popor nu va mai tolera niciun surogat, spune ferm Pleșoianu.„Pentru România, se apropie cu pași repezi timpul unei transformări reale, profunde, care nu are nicio legătura cu așa-zisa „politică altfel” pe care o mimezi tu facil cu talentul unui cabotin ce-și spune singur „politruc””, îi transmite deputatul președintelui Iohannis.Timpul nu mai are răbdare, spune deputatul, încheind mesajul de pe pagina de Facebook cu motto-ul său consacrat „Fie să FIM!”.

BUCUREȘTI, 17 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.