Intoleranta maxima – inca un „concurent” a lui Ponta scos din PSD!

Intoleranta maxima – inca un „concurent” a lui Ponta scos din PSD!

0 471

Organizatia PSD sector 1 Bucuresti a decis, miercuri, excluderea din partid a lui Catalin Ivan, pe motiv ca acesta „a continuat actiunile negative la adresa PSD”, a anuntat presedintele organizatiei, Dan Tudorache, citat de Mediafax.
Este o decizie a organizatiei locale”, a afirmat Tudorache, precizand ca, legal, Ivan face parte inca din organizatia sector 1 deoarece transferul sau la filiala Dobrobvat (Iasi) nu a fost aprobat.
Intr-o interventie la Realitatea TV, Catalin Ivan a precizat ca va contesta aceasta decizie, pe care o considera ilegala, el sustinand ca nu mai facea parte din organizatia PSD sector 1 Bucuresti, intrucat aceasta a fost dizolvata.
„Eu sunt plecat de la organizatia sector 1, pe care a dizolvat-o ilegal Victor Ponta ca sa ma inlature pe mine. Aceasta decizie a fost luata de domnul Tudorache, care este unealta lui Liviu Dragnea”, a sustinut Catalin Ivan.
In luna martie, conducerea PSD sector 1 Bucuresti anunta ca a decis suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.
Decizia suspendarii lui Catalin Ivan din PSD sector 1 trebuia sa fie validata si in Consiliul National al PSD din 20-21 martie.
Catalin Ivan s-a transferat, in luna martie, de la PSD Sector 1 la PSD Dobrovat, judetul Iasi, decizia fiind insa invalidata de Biroul Judetean al PSD Iasi.
Ivan a explicat ca aceasta mutare s-a facut legal si a acuzat ca Gheorghe Nichita a fost presat de Victor Ponta si Liviu Dragnea pentru a nu-l primi in PSD.
Ulterior, Catalin Ivan a anuntat ca va da in judecata conducerea PSD, intrucat nu a primit raspuns la contestatia sa privind dizolvarea conducerii PSD Sector 1, precizand ca se considera in continuare membru al PSD, desi transferul sau la PSD Dobrovat, judetul Iasi, nu a fost validat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.