Insulte la adresa Românilor

Insulte la adresa Românilor

0 127

„România va dispărea de pe hartă pentru că o lăsați să moară, trecând pașnic în somnul cel de moarte, fără lupta de odinioară, fără vuietul lui Ștefan sau paloșul lui Mihai, fără condeiul lui Eminescu sau vocea lui Moscopol” (Chaim Schatzman)…

Un comentariu apărut de la Chaim Schatzman, scris ca răspuns la articolul „Guvernul României lansează inteligența artificială – robotul Ion – și tu poți să-l înveți”, plin cu insulte… ne amintește de o scrisoare mai veche, trimisă lui Faust Brădescu, mâna dreaptă a lui Horia Sima.
La o distanță de treizeci de ani și câteva mii de kilometri, asemănările dintre cele două scrisori înlătură perdeaua către gândurile interioare, viscerale, ale celor care-i urăsc pe români.

Chaim Schatzman către Sterie Ciumetti, („Incorect Politic”)
„Băi Ciumatule, știi de ce n-ai pățit nimic încă? Pentru că ești un zero barat, nu contezi, nici tu nici publicația ta antisemită care urlă în surdină. Sunteți o minoritate, chiar dacă ai tot mai mulți cititori în fiecare an, vocea voastră este o voce de la periferia societății, câțiva fanatici izolați printre masa de români golemizați.
Pe români nu-i mai interesează credința, istoria, cultura sau virtutea. Americanizarea lor materială și iudaizarea lor spirituală i-au transformat în mancurți buni de condus.
Românul e mulțumit dacă are mâncare de la magazin și seriale la televizor, i-am golemizat atât de bine încât dacă vrei să-i scoți din letargie, te vor percepe ca dușman și se vor opune ție și altora ca tine, pe care vă eticheta nebuni, naziști, conspiraționiști, rasiști și plini de ură.
Atâta puteți voi românii, să vă mulțumiți cu ce primiți de la stăpânii voștri, cu ce am reușit noi prin B’nai B’rith să infiltrăm și să controlăm, cu mesajele pe care noi le scriem și tot noi vi le livrăm, uneori direct, alteori prin marionete de prin presă, politică și televiziune.
Vă spunem că sunteți asemeni animalelor pentru că așa vă comportați, în loc să creați ceva, să depuneți efort la propria eliberare, vă complaceți în râncezimea comodității, ați ajuns privitori pasivi în spectacolul pe care noi îl dirijăm.
Cu resursele pe care le avem la dispoziție vă putem cumpăra toate proprietățile, vă putem da afară din propria casă, vă putem aresta și ruina financiar prin procese.
Fără opoziție din partea voastră după 1989, v-am colonizat și v-am amanetat viitorul, un neam ca al vostru trebuia să dispară demult, dar sunteți încăpățânați. Noi însă suntem răbdători, dacă va trebui zece generații să vă stârpim, vom aștepta, acum suntem mai aproape ca oricând de dominația mondială totală și un neam mic ca al vostru nu ne va sta în cale. Dumnezeul lui Israel, lui Iacov și lui Avraam ne-a promis lumea întreagă și El își ține mereu promisiunile față de poporul Său.
Ați avut odată oameni care nu s-au mulțumit să fie privitori pasivi sau sclavi, oameni care au fost cu adevărat cei mai buni dintre goyim, deci trebuiau uciși.
Sunteți ruine și umbre printre ruine, niciunul din voi nu mai este capabil să se ridice cum a făcut-o Codreanu sau cei care-l urmau. Ați ajuns o țară de homosexuali și lesbiene, obsedați de telefoanele mobile, onaniști care belesc pula și ochii la pornografie. V-am cucerit fără să tragem un singur foc de armă.
Tot ce ai este controlat de noi, de la procesorul intel din computer și până la pâinea pe care o iei de la brutărie, majoritatea companiilor de panificație din România sunt ale noastre din nou, fără stambă și fanfară, nici măcar nu știți. Goyim proști.
România va dispărea de pe hartă pentru că o lăsați să moară, trecând pașnic în somnul cel de moarte, fără lupta de odinioară, fără vuietul lui Ștefan sau paloșul lui Mihai, fără condeiul lui Eminescu sau vocea lui Moscopol.
«Exemplele» voastre din trecut, la care vă uitați cu admirație, ar fi dezamăgiți și scârbiți de voi, că vă certați și vă dezbinați în timp ce țara voastră vă este violată de sula avraamică.
Naționaliștii români sunt o parodie ieftină, o caricatură, vă certați între voi cine să fie șeful, nu vă mai vorbiți din cauza unor neînțelegeri personale, orgoliul vostru tâmpit vă face să nu vedeți cauza mai mare.
Crezi că ne poți sta în cale, crezi că poți face “lumină” în “bezna” vremurilor?
Ești o insecta, Sterie Ciumetti, enervant ca un țânțar când înțeapa și tot așa de ușor de strivit. Continuă să faci antisemitism și te asigur că vei fi storcoșit (storcit, strivit, terciuit, zdrobit, n.r.).

Insulte

Românul a ajuns româncul, tot mai mic în drumul său spre dispariție. Vom dansa pe mormintele voastre când va veni ziua înstăpânirii întregului pământ, așa cum am dansat când au căzut turnurile gemene.
Este o chestiune de timp. Timpul trece, iar voi nu faceți nimic”.

Acest mesaj este în regimul tipic jidănesc, prezent la cei care nu se mai ascund, care abandonează voalul aparențelor și îsi dezvăluie adevărata față, așa cum apare în imaginea de la începutul articolului. Iată celălalt exemplu, scrisoarea unui anume Cezar Lazarovici către mâna dreaptă a lui Horia Sima, legionarul Faust Brădescu.

Scrisoarea lui Cezar Lazarovici către Faust Brădescu

Măi Brădescule,
Am văzut porcăria ta legionară «Opinii» pe care o editezi în Franța cu banii lui Le Pen și am rămas mirat de urletele antisemite pe care le scoți ca o potaie turbată.
În publicația ta, tot ce varsă pisicile și toate excrementele de câini sunt ridicate la rangul de adevăr si acesta întrece în idioție toate celelalte publicații similare.
Măi Brădescule, tu nu ești român, ești țigan și nu orice țigan, un țigan mahalagiu și împuțit. Nu ai nici rușine și nici bun simț.
Cum ai îndrăznit tu, măi dobitocule, să insulți poporul ales al lui Dumnezeu, nu vezi că noi evreii stăpânim lumea, ori vrei să-ți punem ca lui Le Pen, un ochi de sticlă?
Ce ai crezut imbecilule că dacă dispare Ceaușescu din România, noi nu avem pe altcineva să punem în locul lui și vă lăsăm pe voi haite fasciste să-i luați locul?
România este grădina evreilor și noi vom făuri acolo noul Israel, așa că să-ți iasă din capul tău sec că tu și organizația ta naționalistă „Garda de Fier” va mai ajunge vreodată la putere în România.
Numai noi evreii suntem în măsură să decidem cine să conducă România, pentru că nouă ne-a dat Dumnezeul lui Israel această putere supremă asupra voastră.
Voi, românii, nu sunteți capabili de nimic, pentru că voi aveți un creier atrofiat și îmbibat de prostie, voi niciodată nu v-ați putut autoconduce singuri.
Silviu Brucan, pe care voi îl urâți de moarte pentru că este evreu, a avut perfectă dreptate când a spus că în România trăiesc 3 milioane de oameni deștepți și 20 de milioane de proști. Cele 3 milioane de deștepți sunt evreii, ungurii, iugoslavii, rușii și alte nații, iar cele 20 de milioane la care s-a referit Brucan, nu sunt altceva decât niște ființe bipede, care-și dau importanță spunând că sunt români.
De-a lungul istoriei voastre, voi nu ați știut să umblați decât cu purcelul și cățelul după voi, pentru că voi nu sunteți oameni, ci animale și dacă nu am fi mers noi evreii să vă scoatem din mocirlă, ați fi puțit mult și bine a balegă de vacă si de oaie. Nu uitați că datorită nouă s-a făcut unirea principatelor române.
Noi l-am numit pe Alexandru Ioan Cuza ca domn al României Mari și tot noi l-am dat jos, când el s-a întors contra intereselor noastre. Pentru ca țara voastră să fie recunoscută de către marile noastre puteri occidentale, noi v-am adus în țară un mare rege dintr-o venerabilă familie de evrei, dar voi nu ați meritat această cinste. Porcilor !
Noi v-am introdus în țară democrația pe care ați avut-o până în cel de-Al Doilea Război Mondial și tot noi am făcut revoluția din luna Decembrie anul trecut contra lui Nicolae Ceaușescu.
Acum nu mai e nici un secret pentru nimeni, noi l-am pus pe Ceaușescu la cârma țării și tot noi l-am dat jos și i-am tras un glonț in cap, ca și lui Codreanu și Antonescu.
Ceaușescu a trebuit să moară pentru că nu a respectat angajamentul pe care l-a luat față de noi, i-a îndepărtat pe evrei de la putere și i-a înlocuit cu membrii familiei sale, niște olteni jegoși si păduchioși, a refuzat să mai facă imprumuturi la băncile noastre și intenționa să facă în România un socialism național, ca a lui Adolf Hitler.
Degeaba amenința scârbos, Nicu Ceaușescu, că va spune adevărul despre tată-său, acest dement dacă nu se va liniști va avea soarta lui tată-său și mamă-sa ori a lui unchiu-său de la Viena, dar nu-și va putea atinge scopul.
În zadar speră unii imbecili că securitatea va acționa contra noastră, Securitatea noi am înființat-o și tot noi am desființat-o și a fost suficient să aruncăm cadavrele de la morga din Timișoara într-o groapă comună si să spunem că acele cadavre au fost masacrate de securiști și i-am băgat pe toți la zdup și am încheiat opera securității. Pe ai noștri îi vom scoate basma curată si îi vom aduce în secret în Israel, iar securiștilor români le vor putrezi oasele în pușcărie, așa cum le-a putrezit la mulți idioți utili de care ne-am folosit în trecut. Să nu creadă cineva că rabinul Ernest Neumann și martirul evreu ungur Laszlo Tokes au dormit la Timișoara.
Știm că ați încercat, bandiților, să profitați de situația din țară si ați vrut să-i atrageți pe securiști și Armata Română de partea voastră, dar am avut noi grijă să aranjăm lucrurile în așa fel încât să fugă lumea de voi ca dracul de tămâie.
Noi am băgat groaza în lume că vreți să instalați în România împreună cu comuniștii o nouă dictatură și tot noi i-am plătit pe indivzii care au spart geamuri, au devastat sinagoga din Oradea și au comis acte de huliganism în numele vostru.
În curând vom pune legi foarte aspre contra voastră în România, iar dacă veti mai scoate capul, vom trimite trupe de comando din Israel în România, le vom îmbrăca în cămăși verzi și le vom da ordin să-i împuște pe civilii și militarii români, că tot sunt niște draci împielițați, apoi vor arunca benzină pe cadavrele lor și le vor da foc si vor pune vina pe voi pentru a avea un motiv să vă arestăm și aducem din nou în fața plutoanelor noastre de execuție.
Și pentru a fi siguri că din nația voastră niciodată nu se va mai naște vre-un diavol antisemit, vă vom șterge pe toți românii de pe fața pământului.
Vom injecta populația voastră cu A.I.D.S., cancer si alte boli molipsitoare.
Vom introduce droguri în țără și vom deschide case de prostituție, homosexuali și lesbience. Le vom da mână liberă hoților și tâlharilor sa vă jefuiască și-i vom ajuta pe ujnguri să vă spintece până și copilul din burta mamei.
Vom otrăvi fântânile și vom arunca în aer reactoarele voastre nucleare pentru a vă radia și arde de vii.
Veți arăta oribil în câțiva ani.
Vă înștiințăm că nici un român nu se va scăpă de mânia si urgia lui Israel, care se va vărsa asupra voastra, slugi necredincioase și păcătoase.
Am stabilit cu D-l Horia Sima, să nu mai scoată nimeni nici un cuvânt contra noastră, el ți-a trimis o circulară în această privință, iar tu nesimțitule ai călcat cuvântul șefului tău și al nostru. Uite, dacă preotul Gheorghe Calciu ne-a ascultat și a spălat creierele unor huligani legionari și ne-a scăpat de niște gloabe bătrâne care credeau în cuvântul de ordine al lui Codreanu, s-a umplut de bani, dar tu nu meriți nici un dolar scîrnavie.
Ai crezut că dacă scrii despre Președintele României libere, Ion Iliescu, că este evreu și nu moldovean, așa cum am lăsat noi să se înțeleagă, vei schimba situația. Mămăligarii tăi sunt prea proști să înțeleagă anumite lucruri, iar dacă vor guița ceva, le vom da un polonic de borș cu fasole în plus și vor vota tot cu noi.
Ai văzut cum am procedat cu minerii, tot așa vom proceda cu restul țării și nimeni nu va fi cu voi.
Ești ca și mort, măi borîtură. În trei luni contractul pentru tine și locotenentul Verca Arnăuțu din Argentina, Burlacu din Statele Unite, Bidian din Germania și pentru toți ciracii voștri din țară și exil, intră în vigoare.
Faceți-vă pregătirile de prohod.
Cezar Lazarovici, Tel Aviv

Redactia ART-EMIS
Sursa: art-emis.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.