Îngrijorare la FC Braşov, înaintea meciului de la Chiajna

Îngrijorare la FC Braşov, înaintea meciului de la Chiajna

0 609
După meciul cu Dinamo câştigat de ,,stegari” dar şi după întreruperea campionatului, datorită intereselor echipei naţionale, FC Braşov este gata pentru reintrarea în drepturi a Ligii I. Veştile din tabăra echipei braşovene  nu sunt însă prea bune, cu numai câteva zile înaintea meciului de campionat cu Concordia în deplasare. După o zi liberă acordată după amicalul cu Astra, „stegarii“ au revenit luni la antrenamente.
Antrenorul Lokica a condus două şedinţe de pregătire pe o vreme mai puţin favorabilă, iar jucătorii au tras tare. Cei trei jucători acidentaţi în meciul amical, disputat sâmbătă, pe stadionul desfundat de la ICIM, Cristi Ganea, Aganovic şi Zlomislic, au început recuperarea, însă şansele ca toţi trei să fie recuperaţi pînă duminică sînt destul de reduse. Totuşi, accidentarea lui Cristi Ganea este mai puţin gravă şi el ar putea să apară în primul ,,unsprezece”, la Chiajna. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre ceilalţi doi jucători, Aganovic şi Zlomislic, jucători de bază în angrenajul lui Lokica, care au probleme serioase şi este aproape imposibil ca ei să apară pe terenul sintetic de la Chiajna.
Un alt jucător cu probleme medicale este fundaşul dreapta Bogdan Străuţ, care nu s-a antrenat deloc în ultimele zile, din cauza unei viroze respiratorii. Ca şi când aceste probleme nu ar fi de ajuns, pentru meciul cu Concordia Chiajna, antrenorul ,stegarilor”nu va conta pe serviciile mijlocaşului Bencun, care este suspendat.
Meciul Concordia Chiajna – FC Braşov, contînd pentru etapa a 24-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 15.30. Înaintea acestui meci, cele două echipe sînt despărţite de un singur punct în clasament : FC Braşov ocupă locul 10, cu 27 de puncte, iar Chiajna, locul 11, cu 26 de puncte.
 
Dorin Duşa 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.