Incompatibilitatea lui Radu Mazare

Incompatibilitatea lui Radu Mazare

0 211

S-ar fi descoperit recent ca primarul Constantei, Radu Mazare, s-ar fi aflat intr-o vreme, chipurile, in stare de incom-patibilitate cu functia oficiala in care se afla si astazi. Vorbesc de functie.
In opinia lui Radu Mazare, acuzaþia de incompatibilitate care i-a fost adusa „este o graba caraghioasa, o reactie a unei institutii a statului care demonstreaza, inca o data, ca totul este subordonat politic”.
De aceea Radu Mazare, primarul Constantei, afirma: „Slugile politice ale lui Basescu s-au grabit sa declare incompatibilitatea mea „
De aceea Radu Mazare, primarul Constantei – repet acest lucru ca sa nu mai existe confuzii, caci daca au gresit angajatii ANI, adica oameni cu inalta pregatire si constiinta profesionala, ce pretentii sa avem de la noi, simpli muritori! – continua in stil personal, acuzand la randul sau:
„Dupa ce domnii de la ANI, ca si cei de la DNA, nu mai stiu ce sa mai caute si sa mai rascoleasca, acum s-au repezit ca ulii sa-mi caute chilotii din 2003! Si sa vezi stupoare: ‘L-am descoperit pe Mazare incompatibilul! E nenorocire! Domnule presedinte, sa ma avansati!'”, a continuat, n acelasi stil burlesc, primarul Constantei.
„Domnii de la ANI, slugile politice ale lui Basescu, de la ANI, s-au grabit sa dea un comunicat de presa prin care sa declare sus si tare incompatibilitatera mea, fara ca inspectorul de integritate, sau directorul de la ANI, sau oricine, femeia de servisiu de la ANI, sa-mi dea un telefon si sa-mi puna o singura intrebare: Ati fost sau nu ati fost? Care este punctul dumneavoastra. de vedere?”, a acuzat Radu Mazare.
Primarul Constantei a prezentat, pentru a se disculpa de acuzatia adusa, o serie de acte „doveditoare”. Conform actului constitutiv al Societatii Nisipuri, se pare ca Registrul Comertului a inregistrat gresit numele administratorului. Astfel, in loc de a trece numele Mazare Mihai, au scris Mazare Radu Stefan, asa cum se numeste zurliul si nonconformistul primar.
In stare de multe lucruri primarul Radu Mazare, intrebat intr-o conferinta de presa despre dezvaluirile facute de HotNews.ro pe marginea contractelor de 800.000 de euro de la Primarie pentru achizitia de stiri pozitive, a declarat: “I-am spus ca o sa ma pupe in fund si pe mine”. Reamintim ca Radu Mazare s-a aratat indignat de faptul ca HotNews.ro a publicat un material care arata cum a cheltuit 800.000 de euro din bugetul Primariei pentru a cumpara publicitate de la o televiziune patronata de partenerii sai de afaceri.

Se pare ca, intre partidele din coalitie, si mai ales dinspre partea pedelista, in mare suferinta, a inceput vanatoarea de vrajitoare. Iar acest incident, cu primarul Constantei drept protagonist, poate nici nu a fost altceva decat o greseala intentionata pentru discreditarea lui Mazare Radu, adversar poe fata al lui Basescu si al Coalitiei, si inca un adversar extrem de incomod.
Mai sunt cam patru luni pana la prezidentiale. Oare ce fumigene imputite vor mai fi aruncate in lupta electorala?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.