Inca o JUDECATOARE!! Ce tare, de la INALTA CURTE !!

Inca o JUDECATOARE!! Ce tare, de la INALTA CURTE !!

0 558

Judecătoarea Sofica Dumitrașcu de la Înalta Curte de Casaţie și Justiţie (ÎCCJ) a înaintat Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) o cerere prin care solicită eliberarea din funcţie prin pensionare. Dumneaei vrea acum in avocatura! Dar ce-a facut, oare, saracul om? Desi la relatiile ei…Solicitarea depusă de Sofica Dumitrașcu urma să fie dezbătută de Plenul CSM . Judecătoarea Sofica Dumitrașcu a fost promovată de către CSM la Secţia Penală din cadrul ÎCCJ în anul 2009, după mai multe încercări nereușite de a promova la instanţa supremă. Si acum, dupa atata zdroaba si alergatura, isi ia jucariile si pleaca?
La viata ei , Sofica Dumitrașcu a fost implicată în mai multe dosare controversate,Cel mai tare: pe 26 aprilie 2006, a decis eliberarea din arest a sirianului Omar Hayssam pe motive medicale. Acesta a reușit astfel să fugă din România la scurt timp, si evenimentul asta, declansat de d.na Sofica a dus la demisia procurorului general de atunci, Ilie Botoș și a  tuturor șefilor serviciilor de informaţii! De-ale lui basescu, veti zice!! Sgur ca da, dar de ce e amstecata justitia? Insa coincidenta dracului ;
Tot Sofica Dumitrașcu a făcut parte din completul de judecată care  l-a si … condamnat pe Omar Hayssam la 20 ani închisoare pentru răpirea jurnaliștilor români în Irak. În iulie 2013, Hayssam a fost adus în ţară și încarcerat. Apoi presa centrală a relatat faptul că în anul 2010, un complet de judecată din care făcea partea și…Sofica Dumitrașcu, a trimis prea târziu instanţelor inferioare un dosar privind prelungirea arestării unui criminal cu probleme psihice, astfel încât acesta a fost eliberat din arest….Inalta Curte de Casatie si Justitie d
Dar tot Sofica Dumitrașcu a făcut parte și din completul care a decis, la 15 noiembrie 2011, achitarea definitiva a lui Costel Iancu, zis ‘Dom Costel’, fost director general al Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare (ANIF), trimis în judecată pentru că ar fi comandat răpirea a trei persoane.

Ghinion de coincidenta :numele Soficăi Dumitrașcu apare și în dosarul în care a fost arestată judecătoarea Veronica Cârstoiu de la Curtea de Apel București, acuzată că a luat mită 1,5 milioane euro pentru eliberarea lui Dinel Staicu. O avocată ce intermedia mita pentru Veronica Cârstoiu susţine că la dosar există si un bileţel compromiţător scris de Sofica Dumitrașcu…Piei drace! Caci  in august 2013, Sofica Dumitrașcu a fost audiată în acest caz, ca martor, de procurorii DNA…

Cel mai tare este insa „ultimul  dosar”, caci iata ce aflam din ziarul „Ziua de Constanta”: Gigi Becali a ales un nou avocat care să îl reprezinte în procesul pe care îl are cu Penitenciarul Poarta Albă. Potrivit noului său avocat, Sofica Dumitraşcu, patronul Stelei nu va renunţa la proces, acesta reclamând faptul că nu i s-au acordat zilele cuvenite de permisie.
„Gigi Becali nu renunţă (n.r. la proces), a revenit asupra acestei contestaţii. Ţinând cont că a beneficiat de acea permisie. Dar a beneficiat de doar 24 de ore. În mod normal, are dreptul la 30 de zile pe an”, a declarat avocata lui Becali, potrivit România TV.
Si tot ziarul constantean incheie: „Sofica Dumitraşcu a fost judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este cea care i-a condamnat pe Adrian Năstase şi Relu Fenechiu. De asemenea, aceasta  a mai declarat că este rudă cu Becali… Tare, nu?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.