Inca doi hoti dupa gratii

Inca doi hoti dupa gratii

0 248

Suspectati de comiterea un furt in urma cu o luna, doi barbati din Sacele au fost retinuti, zilele trecute, de politistii brasoveni, iar instanta de judecata a dispus arestarea lor preventiva pe 29 de zile, asa ca cei doi, fiind gainari de rand si neapartinand inaltelor sfere de afaceri si politica vor sta priponiti dupa gratii vreo cativa ani.
Se pare ca cei doi barbati, in varsta de 26 de ani, respectiv 33 de ani, au fost arestati pentru un furt comis in 25 iulie, cand, dintr-un autovehicul parcat undeva in oras, au fost sustrase acte de identitate, un portofel cu bani si carduri bancare .
Hotii nu au stat mult pe ganduri si au folosit unul din carduri, contul fiind „lichidat” prin mai multe retrageri de numerar, caci ce e in mana nu-i minciuna, ganditu-s-au logic cei doi.
Dar acuma, ca au fost inhatati, cei doi sunt invinuiti si cercetati pentru furt calificat si utilizarea unui instrument de plata electronic, fara a avea acordul titularului. In acest timp suspectii vor domicilia la „Panda”, in beciul Politiei.
De asemenea, cei doi saceleni vor fi verificati amanuntit pentru intreaga lor activitate infractionala, dupa cum au anuntat, prin aceasta formula devenita clasica, reprezentantii IJP Braºov.
Numai ca, din pacate, la tagma hotilor este ca la balaurul din poveste: ii tai un cap si ii cresc doua la loc. Se pare ca meseria de hot este mult mai rentabila decat opt ore de serviciu cinstit, asta cu referire la toate nivelurile societatii, inclusiv prin binecunoscutele palate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.