În județul Brașov nu sunt drumuri blocate de ninsoare

În județul Brașov nu sunt drumuri blocate de ninsoare

0 149

Se circula normal pe toata raza Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov. În jud. Mures sunt drumurii negre umede, în jud. Sb sunt drumuri negre, umede, cu exceptia DN7C, în jud. Brașov, DN1 si DN1A sunt negre, umede, în rest parțial cu zăpadă frământată, 0-1 cm, dar utilajele sunt pe traseu. La Sf. Gheorghe sunt 3 drumuri cu zăpadă frământată, DN11,DN12 și DN13E, zăpadă frământată, 1-2 cm, în rest, negre, umede. Se acționează și în jud. Harghita, toate drumurile sunt cu zăpadă frământată, 1-2 cm, ninge moderat, dar utilajele sunt pe traseu.
După o noapte de eforturi susținute, pentru a menține circulația în condiții de siguranță pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din administrare, în condiții de cod galben și portocaliu de vreme rea, situația la această oră este următoarea:
Drumuri închise circulației:
DN 2, pe raza județului Buzău, DN23, Mândrești Munteni (Jud Vrancea) – Olăneasca (Jud Brăila), DN23A, Milcobului (Jud Vrancea) – Ciorăști (Jud Vrancea), DN23B, Maicănești (Jud Vrancea) – Codrești (Jud Vrancea), DN2C, Costești (Jud Buzău) – Padina (Jud Buzău), DN2L, Tișița (Jud Vrancea) – Dragosloveni (Soveja) (Jud Vrancea), DN2M, Focșani (Jud Vrancea) – Răchitașu (Jud Vrancea), DN2N, Bogza (Jud Vrancea) – Dumbrăveni (Jud Vrancea), DN2N, Bogza (Jud Vrancea) – Jitia (Jud Vrancea, DN2R, Jitia (Jud Vrancea) – Vintileasca (Jud Vrancea)
Drumuri cu restricție de 3,5 tone: DN22, Râmnicelu (Jud Buzău) – Brăila (Jud Brăila)
Drumuri cu restricție de 7,5 tone: DN11A, Adjud (Jud Vrancea) – Podu Turcului (Jud Bacău), DN2, Obrejița (Jud Vrancea) – Adjud (Jud Vrancea), DN21, Brăila (Jud Brăila) – Bărăganul (Jud Brăila), DN21A, Bărăganul (Jud Brăila), DN24, Tisița (Jud Vrancea) – Cosmești (Jud Galați), DN2D, Focșani (Jud Vrancea) – Gresu (Jud Vrancea).
In noaptea de 27-28 01 2023 afectată de cod galben si portocaliu de vreme rea, drumarii de la CNAIR au acționat pentru a menține circulația în condiții de siguranță pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din administrare cu 1345 de utilaje si au răspândit peste 12550 tone de material antiderapant.
,, Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate. Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr. ”, precizează DRDP Brașov.     
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.