Incendiu de fond forestier la Săcele (Valea Baciului)

Incendiu de fond forestier la Săcele (Valea Baciului)

0 25

Aproximativ 1.000 de metri pătraţi de fond forestier ard la Săcele, marţi dimineaţă, în acţiunea de stingere a incendiului fiind rănit un angajat al Ocolului Silvic, a informat ISU Braşov.
În aceeaşi zonă, cunoscută sub numele Valea Baciului, a avut loc şi luni după-amiază un incendiu, care a fost lichidat, fiind mistuite de flăcări 2000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, însă, din cauza vântului puternic, focul s-ar fi reaprins, a susţinut sursa citată.
„În acest moment intervin pentru stingerea focarelor de incendiu 30 de pompieri şi alţi 32 de lucrători de la Ocolul Silvic şi Regia Pădurilor, cât şi voluntari.
Misiunea este dificilă din cauza faptului că nu se poate ajunge cu autospecialele de intervenţie la focarele de incendiu, pompierii fiind nevoiţi să se deplaseze terestru, pe teren accidentat„, a precizat ISU Braşov.
Un bărbat în vârstă de 39 de ani, lucrător la Ocolul Silvic, a căzut şi a suferit un traumatism toraco-abdominal.
I s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov de către echipajul SMURD sosit la faţa locului, pentru investigaţii medicale suplimentare, a mai precizat ISU Braşov.
Vom reveni cu noi amănunte. (H.D.R.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.