Iliescu, la femei cu Basescu

Iliescu, la femei cu Basescu

0 297

Dupa anii tristi de abstinenta tovaraseasca, langa cuconite cuminti, cu parul strans in goanga si langa barbati cu basca muncitoreasca si servieta cu borcan de tocana pentru pauza de masa, urla hormonii in noi!


N-avem alta grija decat striptisu`, Joe Cocker, leave your hat on, bara, gagicile, tipii musculosi sau fantasme cu Presedintele, care nu dezamageste. In Piata Mare din Sibiu si-a “leave” his coat on, aruncadu-l in multime.


Din pacate pentru duducile din Piata n-a mai dat jos nimic altceva, desi, dupa marturisile Primarului din Giurgiu, nu se sfieste. „Sunt in relatii nu bune, foarte bune cu dansul… Am fost si la femei impreuna!”, a spus Lucian Iliescu primarul care a pus soferii turci si europeni?pe jar. Chiar, oare din pricina femeilor e asa de sucarit pe ei, de-i forteaza la taxe de ecologizare?


Inchizand paranteza cu turcii, revenim la Basescu si la Iliescu. Asadar au fost impreuna la femei. De ce impreuna? In grup? Voyeuristi? Unul cu vrajeala, unul cu prestatia? Sau Iliescu i-a tinut de sase lui Basescu? ca invers, la ce succes are Base, nu ne putem gandi.


In fine, desi ne place sa ne varam unii in vietile altora, dovada si emisiunile de divertisment, care aduc in prim plan nunti live, despartiri, adultere in flagrant, regasiri, etc, ne oprim cu intrebarile legat de femeile la care s-a dus Basescu cu Iliescu si ne oprim nitel la ex-macho din fruntea tarii, Ion Iliescu.?


De cand nu mai este presedinte, a devenit seducator de nisa, trebuie sa se multumeasca cu femeiusti trecute fizic de prima tinerete, dar cu inima tanara si zburdalnica.


Ehei, unde sunt femeile de odinioara, cand impreuna cu Petre umplea pietele? Dar nu se poate plange. De ziua onomastica, la biroul lui Ion Iliescu din Kisellef, a fost coada de femei. Toate l-au pupat, imbratisat si complimentat “Aratati foarte bine, domnule Iliescu se auzea cate un gangurit fericit.” Putea si el sa arunce macar cravata, ce Dumnezeu! N-a facut-o, semn ca de cand nu mai e presedinte s-a indepartat de popor!


In plus, desi s-a laudat ca nu-i strain de Playboy, pe care o studia si in vremurile de restriste, cand majoritatea romanilor se excitau privind la TV cocul de la cabinetul doi, in loc de-o revista electrizanta, Geoana i-a daruit o carte despre Nelson Mandella, iar Nastase una despre Jaques Chirac! Baieti, voi nu simtiti pulsul tarii?


Domnu` Basescu, reeducati opozitia! Si sa prestati bine!


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.