…IERI A IESIT DE LA „MITITICA” si Elena Udrea… Urmeaza despaducherea!!

…IERI A IESIT DE LA „MITITICA” si Elena Udrea… Urmeaza despaducherea!!

0 704

Inainte de a intra la racoare, marele produs politic al Basescului a scris un Jurnal pe care i l-a incredintat (sa dea din el…) cui credeati, lui Ion Cristoiu! De acolo a vazut lumina tiparului „insemnarea” că „generalul Florian Coldea, şeful interimar al SRI, a optat pentru Klaus Iohannis la prezidenţiale, un argument fiind amânarea deciziei în cazul său de incompatibilitate, ne-a desvaluit  jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul personal, confirmand „reteta” lui Petre Roman: Inainte de alegeri, 1/3 din sri, o vireaza spre viitorul Presedinte, a doua treime ramane cu vechiul „jupan” si a treia „categorie” isi face jocul propriu….

Sa exemplificam:
„Elena Udrea e convinsă că amînarea unei decizii a ÎCCJ a fost un lucru nefiresc, urmarea unei lucrături din partea lui Florian Coldea, care optase pentru Klaus Iohannis.
Eu cred însă – şi-am scris-o la vremea respectivă – că Klaus Iohannis, candidatul Dreptei, nu putea fi scos din cursă la masa verde”, a scris Ion Cristoiu.

Pe de altă parte, Cristoiu scrie că „Elena Udrea ştia că acesta este finalul”. Si intamplarea s-a produs intocmai: „Ieşirea în cătuşe de la DNA”. Ştia asta când i-a cerut lui Traian Băsescu să-l dea afară pe generalul Florian Coldea, iar preşedintele a aburit-o. Ştia că acesta e finalul din clipa în care Klaus Iohannis a câştigat alegerile. Dacă le câştiga Victor Ponta, ieşeau în cătuşe Codruţa Kovesi şi Florian Coldea, scrie Cristoiu.
Ei, cum sa no… iubeasca binomul Coldea-Codrutza.
Editorialistul îl aduce în discuţie si pe „denunţătorul de serviciu Dinu Pescariu„: „Între două plimbări cu iahtul la Miami, găsea timp să-i ardă un denunţ Codruţei Kovesi şi lui Florian Coldea”.F. COLDEA & kovesi

Nu spun că Elena Udrea e nevinovată, deşi şmecheria cu denunţătorul de serviciu Dinu Pescariu, care vine să spună ce-i zic procurorii pute rău de tot. Spun doar că eram sigur că Udrea nu se va feri de camerele de vederi, cum au făcut alţii. Ba chiar mă gândesc bine, ghiorţanii de jandarmi, care invocau, în stil românesc, ce cred ei c-ar trebui să aibă în loc de creier – penisul – au avut misiunea să n-o lase să vorbească”, subliniază Cristoiu. El spune că Udrea a făcut „un excelent joc mediatic”, cel de victimă a lui Florian Coldea.

„Am auzit în aceste zile şi întrebarea: de ce nu şi-a negociat Elena Udrea situaţia. Cum să negociezi cu cei despre care ştii că vor să te vadă Poporul în cătuşe? Marţi seara, n-a fost nici Justiţie. A fost o răfuială pentru Putere, profitând de faptul că Justiţia e oarbă! Cine va urma? Cum, cine? Victor Ponta, dacă nu vrea să se dea la o parte şi să lase locul Guvernului Majestăţii Sale, Klaus Iohannis, preşedintele Republicii!”, conchide Cristoiu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.