Greta Thunberg (file de poveste) are… pedigree tare!

Greta Thunberg (file de poveste) are… pedigree tare!

0 43

Activista ecologistă suedeză Greta Thunberg este o strănepoată a celebrului bancher Lionel Walter Rothschild, fiul primului baron Rothschild. Anterior, acest fapt a atras atenția jurnaliștilor care au cercetat arborele genealogic al celebrei familii.
Apropos, averea netă a părinților Gretei este estimată la 3 milioane de dolari – despre care știm. Nu e deloc rău pentru o cântăreață de operă cu succes modest și pentru soțul ei; obscur actor de teatru.
Presa a devenit interesată de presupusa rudenie după ce o sursă de la marea bancă suedeză Handelsbanken a declarat că familia Thunberg a primit transferuri de la Fundația Rothschild în conturile lor.
După aceste informații apărute în presa tabloidă, banca a fost foarte ocupată să găsească și să concedieze angajatul care a făcut dezvăluirea… lucru care a stârnit suspiciuni.
După mai multe cercetări făcute de ziariști independenți, s-a dovedit că străbunicul activistei Greta, Joachim Thunberg, era fiul ilegitim al lui Lionel Rothschild, dar a fost totuși recunoscut în 1928. În timp ce mama lui l-a crescut singură, în primii doi ani, i-a dat numele de familie: Thunberg.
Joachim a fost apoi adoptat de tatăl său biologic, iar de la vârsta de 12 ani, s-a mutat în Franța. Acolo și-a primit educația și apoi a studiat mai mult la Londra.
La vârsta de 26 de ani, Joachim Rothschild-Thunberg a devenit unul dintre cei mai de succes bancheri din Suedia.
După cum puteți vedea… micuța Greta are pedigree.

Sursa; Artin Side
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.