Gandurile maghiarilor sunt la europarlamentare

Gandurile maghiarilor sunt la europarlamentare

0 250

Ca in aproape orice scandal care izbucneste intre Palate, cei care se detaseaza cel mai mult de vartejul disensiunilor sunt udemeristii. Si de aceasta data, povestea biletelor premierului si presedintelui Romaniei nu a determinat cine stie ce reactii din partea UDMR-ului.


Si la Brasov, cu atat mai putin… Potrivit presedintelui UDMR Brasov, Kovacs Attila, formatiunea pe care o reprezinta are cu totul alte prioritati decat sa dezbata pe marginea razboiului dintre Cotroceni si Victoria. Mai ales ca, udemeristul prevede ca acest scandal nu va duce la schimbari? fundamentale in politica actuala. Asa ca, pentru UDMR Brasov, primul punct pe lista este reprezentat de alegerile europarlamentare din 13 mai 2007.


Kovacs a reamintit ca, in urma cu cateva zile, 12 reprezentanti ai maghiarilor si-au inaintat dosarele Prezidiului Executiv al UDMR pentru candidatura la posturile de europarlamentari. Acestia sunt: Bara Gyula, consilier, Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului; Biro Rozalia, viceprimar Oradea; Csutak Istvan, fost secretar de stat al Ministerului Integrarii; Fekete Emoke, consilier de stat; Hodgyai Geza, consilier local; Jakab Istvan, fost secretar de stat din cadrul Ministerului Finantelor Publice; Korodi Attila, secretar de stat din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor; Nagy Zsolt, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei; Niculescu Anton, secretar de stat, Ministerul Afacerilor Externe; Sogor Csaba, senator; Szabo Karoly, senator; Winkler Iuliu, ministrul delegat pentru comert.


„Normal ar fi sa obtinem doi parlamentari. Dar putem fi si mai optimisti si sa ne gandim la trei parlamentari”, a precizat Kovacs.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.