„Gala de Craciun” la Opera Brasov

„Gala de Craciun” la Opera Brasov

0 288

In luna decembrie, timp de doua saptamani, Opera Brasov este in sarbatoare. Artistii operei au pregatit o serie de spectacole atat pentru brasoveni, cat si pentru turistii care au ales orasul de la poalele Tampei pentru a-si petrece sarbatorile de iarna.


Cel mai asteptat eveniment al lunii, organizat de Opera Brasov, va avea loc in data de 21 decembrie. Este vorba despre „Gala de Craciun”, care in acest an se va desfasura in premiera de Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibasi”. Organizatorii au pregatit spectatorilor o serie de surprize: spectacolul va beneficia de cea mai buna instalatie de sonorizare din Romania, dar si de o instalatie de lumini performanta. Sala va fi impodobita ca de Craciun, totul pentru ca spectacolul sa se constituie intr-un adevarat eveniment cultural dedicat sarbatorilor de iarna.


Surprizele insa nu se opresc aici. Pe scena vor urca nume sonore din toate genurile muzicale su artistice. Felicia Filip, Stela Popescu, Razvan Mazilu si Corina Dumitrescu, Compact si „Mike&The Blue Spirit“, Dinu Iancu Salajanu, Andreea Cesare Caravello, Pompeiu Harasteanu sunt doar cativa din invitatii care vor incanta publicul brasovean. La toate acestea, se adauga si spectacolul sustinut de corul si orchestra Operei Brasov, sub bagheta dirijorului Victor Dumanescu.


Brasovenii care doresc sa participe la un spectacol de exceptie pot procura biletele puse deja in vanzare la casa de bilete a Operei Brasov si la Libraria „St. O. Iosif”. Biletele costa intre 15 si 30 de lei.


Elena B.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.